Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Υποτροφία Τέχνης και Πολιτισμού από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Ινδονησίας

ypotrofia-texnis-kai-politismou-presveia-tis-dimokratias-tis-indonisias.html

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Αθήνα, διά της παρούσης ενημερώνει ότι, η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ινδονησίας σχεδιάζει να διοργανώσει την Ινδονησιακή Υποτροφία Τέχνης και Πολιτισμού 2019, μεταξύ 7 Απριλίου - 16 Ιουλίου 2019.

Το πρόγραμμα αποτελείται από εκπαίδευση σε διάφορα εργαστήρια τέχνης στην Ανατολική Ιάβα, Μπαλί, Δυτική Σουμάτρα, Ανατολικό Βόρνεο και Γιογκιακάρτα, καθώς και πολιτιστικές εκδρομές. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν επίσης μέρος σε δραστηριότητες πολιτιστικής και τουριστικής προβολής σε ορισμένες πόλεις ή / και επαρχίες.

Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ινδονησίας θα καλύψει το αεροπορικό εισιτήριο (μετ’ επιστροφής), τις τοπικές μεταφορές, πλήρη διαμονή, το κόστος εκπαίδευσης, ασφάλιση υγείας (περιορισμένης ευθύνης) και επίδομα για τον φοιτητή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για υποβολή αιτήσεως από όποιον υπήκοο της Ελληνικής Δημοκρατίας πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α. Ενδιαφέρεται να μάθει για τον πολιτισμό και τις τέχνες της Ινδονησίας και δεσμεύεται να υποστηρίξει τα προγράμματα της Πρεσβείας μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος.
β. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται και να αλληλεπιδρά σε νέα και ποικίλα περιβάλλοντα.
γ. Έχει δεξιότητες, κατά προτίμηση στη μουσική και / ή στο χορό.
δ. Είναι μεταξύ 21-27 ετών.
ε. Είναι άγαμος, δεν έχει παιδί και δεν είναι έγκυος επί του παρόντος.
στ. Έχει καλή γνώση ομιλίας και γραφής της Αγγλικής γλώσσας (υποβολή διπλώματος)
ζ.Βρίσκεται σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση, (βεβαιούται με πιστοποιητικό γιατρού).
η. Δεν συμμετείχε ποτέ σε καμία υποτροφία που χορήγησε η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ινδονησίας.

Η συμπληρωμένη αίτηση μαζί με τα σχετικά αντίγραφα των εγγράφων, θα πρέπει να σταλούν στην Πρεσβεία: Μαραθωνοδρόμου 99, 15452 Παλαιό Ψυχικό, Αθήνα, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Πρεσβείας: cultural.athens@kemlu.go.id, πριν τις 2 Νοεμβρίου 2018.

Αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο μπορείτε να πατήσετε like ή να το μοιραστείτε στα social media σας τώρα!

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική