Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Brexit: Δεν αλλάζουν τα δίδακτρα για τους Ελληνες φοιτητές

Στο Brexit και τον τρόπο που αυτό θα επηρεάσει τους φοιτητές στη Βρετανία, αναφέρθηκε η Βρετανίδα πρεσβευτής στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Περισσότερα
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ευρωπαϊκή ελίτ της Εκπαίδευσης

Μία ακόμη ηγετική διάκριση ήρθε να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο των ισχυρών διαπιστευτηρίων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, καθώς έγινε το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε ως μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου ΙΕΚ.

Περισσότερα
Δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών και Αγγλικών με το πρόγραμμα E-gnosis

Ο 3οςκύκλος δωρεάν μαθημάτων ξεκίνησε! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στα νέα τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Αγγλικών με το πρόγραμμα E-gnosis.

Περισσότερα
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Νο1 ελληνικό ιδιωτικό Κολλέγιο στη Διεθνή Κατάταξη Πανεπιστημίων (Webometrics Ranking of World Universities)

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο κατέκτησε την κορυφή στη Διεθνή Κατάταξη Πανεπιστημίων, Webometrics Ranking of World Universities, και βρίσκεται στην 1η θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Open Day για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών στη Ναυτιλία του Institute of Chartered Shipbrokers

Το HMC / ICS Greek Branch διοργανώνει "Open Day" για το πρόγραμμα της επαγγελματικής ναυτιλιακής πιστοποίησης, ICS Professional Maritime Programme, την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 11:00 έως τις 19:00, στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο του Πειραιά.

Περισσότερα
Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Το British Council απονέμει διεθνή βραβεία υψηλού κύρους σε αναγνώριση της βρετανικής Ανώτατης Εκπαίδευσης και των επιτυχιών διακεκριμένων αποφοίτων.

Περισσότερα
Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: MSc Artificial Intelligence | Συνεργασία ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος - Παν/μιο Πειραιώς

Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προκηρύσσουν το νέο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τεχνητή Νοημοσύνη (MSc in Artificial Intelligence).

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Οι δημοφιλείς σχολές, οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες βάσεις

Στο 86,07% κυμάνθηκε το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων των ΓΕΛ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 και στο 53,80% ανήλθε το αντίστοιχο ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ.

Περισσότερα
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 7 Διεθνή Πανεπιστήμια εμπιστεύονται το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα

Με 7 συνεργαζόμενα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 περιζήτητα bachelors και masters και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Σπούδασε στο 1o Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα & Δώσε στην Επιτυχία τη δική σου διάσταση!

«Επιτυχία. Δεν είναι για όλους. Είναι για εκείνους που θέλουν να δουλέψουν σκληρά· να ταξιδέψουν στον κόσμο· να ξεχωρίσουν. Είναι για εκείνους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν το παιχνίδι· για τους καινοτόμους και τους διαφορετικούς· για εκείνους που έχουν πάθος, ήθος και όραμα!»

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική