Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Σπουδές στην Πληροφορική - Προοπτικές και Εναλλακτικές

Η Πληροφορική αποτελεί την επιστήμη που υπάρχει και εφαρμόζεται σε κάθε κλάδο και κάθε αντικείμενο. Με γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής/τεχνολογίας, μπορεί κάποιος να βρει μια θέση εργασίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, το φαρμακευτικό κλάδο, τη βιομηχανία, τον τραπεζικό κλάδο και σε πολλούς άλλους.

Περισσότερα
Κλείνουν οι αιτήσεις για 5 Ιδρύματα στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Σε λίγες ημέρες κλείνουν οι αιτήσεις για τα πέντε από τα Ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία της Equal Society.

Περισσότερα
Open Day για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών στη Ναυτιλία του Institute of Chartered Shipbrokers

Το HMC / ICS Greek Branch διοργανώνει "OpenDay" για το πρόγραμμα της επαγγελματικής ναυτιλιακής πιστοποίησης, ICS Professional Maritime Programme, την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως τις 19:00, στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο του Πειραιά.

Περισσότερα
5o Συμπόσιο Εργοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 5ο ετήσιο Συμπόσιο Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολεγίου με θέμα «Η Διεπιστημονικότητα στο Γήρας και τη Νόσο Αλτσχάιμερ». Την ευθύνη της επιστημονικής διοργάνωσης του καθιερωμένου πλέον συμποσίου έχει το Τμήμα Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Περισσότερα
Πού μπορείς να σπουδάσεις δωρεάν στο εξωτερικό;

Όταν τα πανεπιστημιακά δίδακτρα συνεχίζουν να αυξάνονται σε πολλά μέρη του κόσμου, μερικοί ίσως σκέφτονται ότι το προνόμιο ενός αναγνωρισμένου πτυχίου είτε στην χώρα τους είτε στο εξωτερικό, είναι απλά απίθανο χωρίς την κατοχή ενός τετραψήφιου ή πενταψήφιου προϋπολογισμού, ή χωρίς μία υποτροφία.

Περισσότερα
YES to Sea Tourism Forum 2019

To YES Forum δηλώνει ένα ακόμα ηχηρό ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό με τη διοργάνωση του YES to Sea Tourism Forum την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, το οποίο θα λάβει χώρα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης των Posidonia Sea Tourism στο Domotel Kastri στην Κηφισιά και ώρες 14.00 - 9.00.

Περισσότερα
Online Coaching Certification για 1η φορά στην Ελλάδα από την Positivity Coaching!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Πιστοποιημένη Εκπαίδευση ICF COACHING Online! (η 1η και μόνη ελληνική εκπαίδευση με πιστοποίηση από τον επίσημο φορέα International Coaching Federation).

Περισσότερα
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πλησιάζει!

Η 22α Μαΐου 2019 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα εξ αποστάσεως προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Περισσότερα
Αυτό είναι το μεταπτυχιακό που επιλέγουν τα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων

Το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών, το μεταπτυχιακό που προτιμούν τα πιο επιτυχημένα στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων, είναι εδώ για 17η χρονιά! Κάνε την αίτησή σου έως τις 19/6 και βάλε τις σωστές βάσεις για μία επιτυχημένη καριέρα.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Mediterranean College 2019-2020

Το Mediterranean College διαθέτει 100 υποτροφίες σε 17 Μεταπτυχιακά Προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική