Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Στην Αθήνα η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS 2018

Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά πολλά διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφτούν την Έκθεση BRITISH OPENDAYS στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018. Η Έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς, που ενδιαφέρονται για Σπουδές σε Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο στη Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα
Ο Δήμαρχος Πειραιά στις νέες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης

Την ευκαιρία να επισκεφθεί τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης του Πειραιά είχε ο κ. Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ξεναγήθηκε στο νέο campus από τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και τον κ. Ρωμανό Ροδόπουλο, Σύμβουλο Διοίκησης και Επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας του Κολλεγίου.

Περισσότερα
Το Certificate in Advanced Social Media της KnowCrunch έχει σαν στόχο να σε κάνει να ξεχωρίσεις

Η KnowCrunch παρουσιάζει το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Advanced Social Media.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Τουριστική εκπαίδευση

Ο τουρισμός σημειώνει νούμερα ρεκόρ, σε καίριους όμως τομείς η κατάρτιση είναι ελλιπής. Ποιοι είναι οι μηχανισμοί της που πρέπει να ενισχυθούν; Ποιες ειδικότητες έχουν ζήτηση και ποιες είναι οι σχολές - δημόσιες και ιδιωτικές - που τις προσφέρουν; Τι λένε οι ειδικοί;

Περισσότερα
Μάστερ τα πτυχία πενταετούς φοίτησης

Ως μάστερ αναγνωρίζονται πλέον στην Ελλάδα τα πτυχία πενταετών σπουδών, δηλαδή των Πολυτεχνείων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Περισσότερα
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Διοίκηση των Επιχειρήσεων - Master of Business Administration".

Περισσότερα
Ελληνικό Μεταπτυχιακό στη λίστα με τα 15 καλύτερα στην Ευρώπη

Μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα της ευρωπαϊκής κατάταξης των Μεταπτυχιακών στο General Management σύμφωνα με τον έγκυρο οργανισμό Eduniversal, βρίσκεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Βρετανική Κυβέρνηση προσφέρουν μία Υποτροφία Chevening

Οι αιτήσεις για την Υποτροφία Chevening, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, έχουν ανοίξει!

Περισσότερα
Oι Chef Ambassadors του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Νίκος Ρούσσος και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, σε ένα μοναδικό MEET-UP SESSION

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος αναλαμβάνουν καθήκοντα Αmbassador του προγράμματος σπουδών «Επισιτιστικές Τέχνες και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Εστίασης» (BA Culinary Arts and Food Service Development) της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Περισσότερα
"Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών" - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2018-19

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου επανιδρύει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών», το οποίο οδηγεί σε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και σε πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική