Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

Το British Council απονέμει διεθνή βραβεία υψηλού κύρους σε αναγνώριση της βρετανικής Ανώτατης Εκπαίδευσης και των επιτυχιών διακεκριμένων αποφοίτων.

Περισσότερα
Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: MSc Artificial Intelligence | Συνεργασία ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος - Παν/μιο Πειραιώς

Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προκηρύσσουν το νέο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τεχνητή Νοημοσύνη (MSc in Artificial Intelligence).

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Οι δημοφιλείς σχολές, οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες βάσεις

Στο 86,07% κυμάνθηκε το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων των ΓΕΛ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 και στο 53,80% ανήλθε το αντίστοιχο ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ.

Περισσότερα
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 7 Διεθνή Πανεπιστήμια εμπιστεύονται το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα

Με 7 συνεργαζόμενα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 περιζήτητα bachelors και masters και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Σπούδασε στο 1o Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα & Δώσε στην Επιτυχία τη δική σου διάσταση!

«Επιτυχία. Δεν είναι για όλους. Είναι για εκείνους που θέλουν να δουλέψουν σκληρά· να ταξιδέψουν στον κόσμο· να ξεχωρίσουν. Είναι για εκείνους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν το παιχνίδι· για τους καινοτόμους και τους διαφορετικούς· για εκείνους που έχουν πάθος, ήθος και όραμα!»

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Κάτω από τα 10.000 μόρια σχεδόν το 1/3 των τμημάτων

Με αρνητικό πρόσημο κινήθηκαν οι φετινές βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αφού για τη συντριπτική πλειονότητα των τμημάτων σημειώθηκε πτώση.

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής - Δείτε τους πίνακες

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου. Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αναρτηθούν εντός της ημέρας στα σχολεία ευθύνης τους.

Περισσότερα
Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων

Το Hellenic American University ανακοινώνει ότι ένα ακόμα επίκαιρο πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί στις μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρει στη διοίκηση επιχειρήσεων: το M.S. στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM). Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Ελλάδα μέσω του Hellenic American College.

Περισσότερα
Πιθανότατα αύριο η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής

Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα και της σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφοριες, η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η Τρίτη 27 Αυγούστου.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Βρετανικών Υποτροφιών Chevening

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Βρετανική Κυβέρνηση προσφέρουν μία Υποτροφία Chevening για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική