Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης ανακοινώνει την έναρξη της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον κορυφαίο chef Σωτήρη Κοντιζά δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό project, που θα ταράξει τα νερά στις σπουδές Μαγειρικής: Το 1ο POP- UP RESTAURANT powered by IEK AKMH είναι γεγονός!

Περισσότερα
Βάσεις 2018 | Ανοδος στα Παιδαγωγικά, πτώση για Ιατρική, οριακές αλλαγές για Νομική, Πολυτεχνείο

Θεαματική άνοδο για τις παιδαγωγικές σχολές, πτώση για τις ιατρικές σχολές και μικρές μεταβολές για πολυτεχνικές και τις σχολές της Νομικής, αναδεικνύει η στατιστική ανάλυση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Περισσότερα
Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ - Οι αναλυτικοί πίνακες

Ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Περισσότερα
Βάσεις 2018 | Σε λίγες μέρες η ανακοίνωσή τους

Την Τρίτη 28 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Οι τελευταίες εκτιμήσεις για την κίνηση των βάσεων εισαγωγής.

Περισσότερα
HAEC | Open House για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους

Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Open House που διοργανώνει το Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University ώστε να απαντήσουμε σε ερωτήματα που αφορούν την ακαδημαϊκή σας πρόοδο καθώς και να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που προσφέρει το Hellenic American College.

Περισσότερα
Τρία ελληνικά πανεπιστήμια στη λίστα της Σαγκάης - Στην κορυφή το Χάρβαρντ

Τρία ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται μεταξύ των 500 καλύτερων του κόσμου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Αξιολόγηση των Πανεπιστημίων (ARWU), τη γνωστή και ως «Κατάταξη της Σαγκάης», στην οποία κυριαρχούν για άλλη μια χρονιά τα αμερικανικά πανεπιστήμια, με κορυφαίο το Χάρβαρντ.

Περισσότερα
Οι Λύσεις μετά τις Πανελλήνιες

Η κα Άννα Δελημάνη, σύμβουλος εκπαίδευσης, με εμπειρία 35 και πλέον ετών στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής, μιλά στο Look4Studies.com για τις εναλλακτικές μετά τις Πανελλήνιες.

Περισσότερα
Skoltech PhD last call for Applications

The Skoltech MSc and PhD programs provide multidisciplinary educational experience in brand-new facilities with world-class professors with international exchange opportunities with no tuition fee and one goal: to prepare students to impact Russia and the world and foster socio-economic development through scientific discovery and technological innovation.

Περισσότερα
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική από το «ΙΕΚ ΑΚΜΗ»

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που σταθερά υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στέκεται δίπλα στους ενεργούς σπουδαστές του στην Κινέττα, το Μάτι, τον Νέο Βουντζά, ανακοινώνοντας τη χορήγηση επιδοτήσεων διδάκτρων ως το πλέον ελάχιστο δείγμα προσφοράς.

Περισσότερα
Το YES to Shipping Forum είπε το μεγάλο «NAI» στη Ναυτιλία

Το YES to Shipping Forum, όπου αποτέλεσε τη λήξη της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική