Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

Το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη χορηγεί για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, 120 υποτροφίες σε Έλληνες και Ελληνίδες άνω των 12 ετών για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Περισσότερα
Ημέρα Γνωριμίας από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στη Θεσσαλονίκη

Ημέρα γνωριμίας διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στα Γραφεία Β. Ελλάδας του Πανεπιστημίου Νεάπολις (Τσιμισκή 80).

Περισσότερα
Υποβολή Αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα" του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας (Αναμένεται το ΦΕΚ επανίδρυσης) Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), με τίτλο "Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Λογιστική και Πληροφοριακά Συστήματα".

Περισσότερα
Συνεργασία IEK AKMH και Swarovski Professional σε ένα μοναδικό project με παγκόσμια απήχηση

Ένα μεγάλο λαμπερό ταξίδι ξεκινάει για τους σπουδαστές Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με οδηγούς τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της fashion industry που ακούει στο όνομα Swarovski και τον mentor του τομέα Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βρεττό Βρεττάκο.

Περισσότερα
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικές Σπουδές: Προοπτικές και Εναλλακτικές

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά τμήματα που σχετίζονται με την επιστήμη των Οικονομικών και τον κλάδο των επιχειρήσεων. Ποιες είναι οι διαφορές τους, σε ποια μεταπτυχιακά οδηγούν και τι δυνατότητες δίνει το καθένα στην αγορά εργασίας;

Περισσότερα
Διάλεξη HoTEL OPEN FORUM από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ και τη CEO της Marketing Greece.

Περισσότερα
Δύο παράλληλα Διεθνή Συνέδρια Πληροφορικής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και η SDIWC (Κοινωνία της Ψηφιακής Πληροφορίας και των Ασύρματων Επικοινωνιών) συνδιοργανώνουν δύο παράλληλα, διεθνή συνέδρια Πληροφορικής.

Περισσότερα
Θετικές Επιστήμες: Προοπτικές και Εναλλακτικές

Ο απόφοιτος των τμημάτων των θετικών επιστημών δεν έχει ως μοναδική προοπτική την απορρόφηση του στον κλάδο της εκπαίδευσης αλλά ανοίγονται μπροστά του προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη σε κλάδους όπως η μηχανολογία, η πληροφορική, η νανοτεχνολογία, η βιοπληροφορική, η ιατρική ρομποτική και η βιοτεχνολογία!

Περισσότερα
Δωρεάν Σεμινάριο | Επιλογή Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Η εταιρεία Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, διοργανώνουν ένα 4ωρο σεμινάριο για την επιλογή Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου.

Περισσότερα
Για 5η συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας δίπλα στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας

Για 5η συνεχή χρονιά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποκλειστικός Χορηγός Εκπαίδευσης της Εθνικής Ομάδας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον ΣΕΓΑΣ, σε μία από τις πιο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εκπονεί ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική