Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά της QS

Συνάντησε τα καλύτερα διεθνή πανεπιστήμια και βρες το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σου ταιριάζει στην διεθνή έκθεση για μεταπτυχιακά της QS World Grad School Tour.

Περισσότερα
Νέες διαλέξεις SHIPPING LEADERS IN RESIDENCE από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συνεχίζει σταθερά και με μεγάλη επιτυχία τον θεσμό “SHIPPING LEADERS IN RESIDENCE”, στο πλαίσιο του οποίου φιλοξενεί ηγετικές φυσιογνωμίες και εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της Ναυτιλίας, οι οποίοι μοιράζονται την πολυετή εμπειρία τους, τόσο με το φοιτητικό, όσο και με το ευρύ κοινό.

Περισσότερα
Σπουδές Φωτογραφίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού

Ένα μεγάλο λαμπερό ταξίδι ξεκινάει για τους σπουδαστές Φωτογραφίας και Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με οδηγό τον Διεθνή φωτογράφο Μόδας, Δημήτρη Σκουλό.

Περισσότερα
Έκθεση - Σπουδές στη Γαλλία

To Γαλλικό Ινστιτούτο, πιστό στο σταθερό ετήσιο ραντεβού του με τους υποψήφιους σπουδαστές, οργανώνει και το 2019 την έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από 10.00 ως 18.00.

Περισσότερα
Διάλεξη του Παιδοψυχίατρου-Ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Δρ. Δημήτρη Καραγιάννη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρες 17:00-20:00, διοργανώνεται διάλεξη με θέμα «Αλλάζει ο άνθρωπος;» στο αμφιθέατρο του Downtown Campus [Ακαδημίας 42].

Περισσότερα
Masterclass: 4 Steps to Becoming an Exceptional Life Coach!

Αν αγαπάς να βοηθάς τους άλλους να γνωρίσουν τον εαυτό τους και την ευτυχία και το Life Coaching αποτελεί για εσένα μια δελεαστική επαγγελματική πρόκληση, τότε το "Masterclass: 4 Steps to Becoming an Exceptional Life Coach!", στις 25/02, είναι το μοναδικό online workshop στο οποίο θα γνωρίσεις όλα τα σημεία-κλειδιά για να καταξιωθείς στο χώρο!

Περισσότερα
Professional Certificate in Google Advertising

Η KnowCrunch παρουσιάζει για πρώτη φορά το πληρέστερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Google Ads. Το Professional Certificate in Google Advertising διάρκειας 57 ωρών, θα ξεκινήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2019 στην Aθήνα, με εισηγητές τους καλύτερους, έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece.

Περισσότερα
Εσύ ακόμα να αγαπήσεις τα Google Ads; Δεν φαντάζεσαι πόσα χάνεις!

Στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας υπάρχει κάποια φωτεινή ακτίνα; Υπάρχουν επαγγέλματα που γνωρίζουν άνθιση και φέρουν καλές απολαβές; Φυσικά υπάρχουν και σχετίζονται με έναν σχετικά νέο κλάδο, το digital marketing.

Περισσότερα
Το Professional Diploma in Digital & Social Media στο Deree - The American College of Greece

Μετά από αυξημένη ζήτηση η KnowCrunch παρουσιάζει επιπλέον τμήμα του Professional Diploma in Digital & Social Media.

Περισσότερα
Βραβείο IELTS 2019 ύψους 10,000GBP για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το British Council ανακοινώνει την έναρξη της υποβολής υποψηφιοτήτων για το British Council Βραβείο IELTS 2019.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική