Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Το HoTEL OPEN FORUM του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, στο πλαίσιο του θεσμού “HoTEL OPEN FORUM: Hosting the Hospitality Leaders”, φιλοξενεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου τη Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΣΕΤΕ, σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Οι προκλήσεις του τουριστικού κλάδου σε σχέση με το Ανθρώπινο Δυναμικό: νοοτροπία και βασικές δεξιότητες ως ειδοποιοί παράγοντες διαφοροποίησης».

Περισσότερα
Υποτροφία Τέχνης και Πολιτισμού από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Ινδονησίας

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Αθήνα, διά της παρούσης ενημερώνει ότι, η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ινδονησίας σχεδιάζει να διοργανώσει την Ινδονησιακή Υποτροφία Τέχνης και Πολιτισμού 2019, μεταξύ 7 Απριλίου - 16 Ιουλίου 2019.

Περισσότερα
Επιλογή Μεταπτυχιακού: Εργαλεία, Ιδέες και… test drive

Με ποια κριτήρια επιλέγω την κατάλληλη Σχολή; Τι είναι πιο κατάλληλο: Μάστερ ή ΜΒΑ; Ποιο αντικείμενο: Μάρκετινγκ, ΗR, Finance, Τουρισμό, ή μήπως Ναυτιλιακά; Τα παραπάνω είναι δύσκολα ερωτήματα και απασχολούν νεαρούς αποφοίτους που επιζητούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Απασχολούν επίσης και επαγγελματίες σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους που επιζητούν ανάπτυξη και ανέλιξη.

Περισσότερα
Ανθρωπιστικές Σπουδές: Προοπτικές και Εναλλακτικές

Οι ανθρωπιστικές σπουδές, όπως η ψυχολογία, η κοινωνιολογία, η φιλολογία, θεωρούνται πολλές φορές ότι προσφέρουν πτυχία χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και ότι προσφέρουν αποκλειστικά γνώση για την γνώση. Πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτή την αντίληψη ή μήπως αποτελεί έναν ακόμη μύθο της εποχής μας;

Περισσότερα
Eating Disorders | Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Το METROPOLITAN Κέντρο δια Βίου Μάθησης προφέρει σε αποκλειστικότητα ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ψυχολόγων, Ψυχιάτρων, Διαιτολόγων/Διατροφολόγων και γενικότερα Επιστημόνων Υγείας πάνω στη σύγχρονη μάστιγα και έρχεται να καλύψει όλες τις επιστημονικές παραμέτρους πίσω από τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής-ΔΠΤ που αφορούν Ψυχογενή Ανορεξία, Ψυχογενή Βουλιμία και Ψυχαναγκαστική Υπερφαγία.

Περισσότερα
Παρουσιάσεις Βρετανικών Πανεπιστημιών στο CGS

Το τμήμα του ΙΒ Diploma Programme του CGS σας προσκαλεί, την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00, σε βραδιά παρουσίασης τεσσάρων Βρετανικών Πανεπιστημίων του World Class Study in London Group (WCSiL).

Περισσότερα
Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά της QS

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση διεθνών πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών όπως την Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Μ. Βρετανία.

Περισσότερα
Η αγορά της μόδας έχει επιτέλους το δικό της εκπαιδευτικό course και η KnowCrunch εγγυάται την επιτυχία

Η αγορά της μόδας έχει επιτέλους το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing και η KnowCrunch εγγυάται την επιτυχία. Κλείσε την θέση σου τώρα...

Περισσότερα
Δωρεάν ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών & Πληροφορικής με το πρόγραμμα E-gnosis για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ και απόκτησε άμεσα πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Περισσότερα
Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια στη διεθνή κατάταξη με τα καλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα του κόσμου

Οχτώ ελληνικά πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στην λίστα της Παγκόσμιας Ακαδημαϊκής Κατάταξης για το 2019, που αξιολογούνται από ένα από τα σημαντικότερα συστήματα κατάταξης πανεπιστημίων, το Times Higher Education World University Rankings (THE).

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική