Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Διοίκηση των Επιχειρήσεων - Master of Business Administration".

Περισσότερα
Ελληνικό Μεταπτυχιακό στη λίστα με τα 15 καλύτερα στην Ευρώπη

Μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα της ευρωπαϊκής κατάταξης των Μεταπτυχιακών στο General Management σύμφωνα με τον έγκυρο οργανισμό Eduniversal, βρίσκεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Βρετανική Κυβέρνηση προσφέρουν μία Υποτροφία Chevening

Οι αιτήσεις για την Υποτροφία Chevening, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, έχουν ανοίξει!

Περισσότερα
Oι Chef Ambassadors του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Νίκος Ρούσσος και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, σε ένα μοναδικό MEET-UP SESSION

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος αναλαμβάνουν καθήκοντα Αmbassador του προγράμματος σπουδών «Επισιτιστικές Τέχνες και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Εστίασης» (BA Culinary Arts and Food Service Development) της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Περισσότερα
"Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών" - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2018-19

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου επανιδρύει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών», το οποίο οδηγεί σε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και σε πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Περισσότερα
Mediterranean College | Αναγνωρισμένες σπουδές στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, στην Ελλάδα

Τώρα μπορείς να κάνεις αναγνωρισμένες σπουδές στην Ελλάδα, στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο! Ξεκίνα τις σπουδές σου σήμερα στο Mediterranean College και απόκτησε αναγνωρισμένο Bachelor ή Master από το TOP-30 University of Derby.

Περισσότερα
Νέα υπερσύγχρονα campuses για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας

Η σταθερά ανοδική του πορεία εδώ και χρόνια και οι αυξανόμενες εκπαιδευτικές του ανάγκες οδήγησαν στη δημιουργία δύο νέων υπερσύγχρονων campuses, τα οποία θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον Σεπτέμβριο για να υποδεχτούν τους φοιτητές στο νέο ακαδημαϊκό έτος.

Περισσότερα
Το British Council απένειμε το βραβείο στον νικητή για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Το British Council Βραβείο IELTS 2018 απονεμήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, με φετινό νικητή τον Χαράλαμπο Πιπερίδη, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία, παρουσία της Βρετανίδας Πρέσβεως στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Περισσότερα
«Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση» από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πατρών

Τεράστιο ενδιαφέρον προκαλεί το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» αποτέλεσμα κοινής συνεργασίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότερα
Το νέο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τέσσερις ομάδες προσανατολισμού, σχολές ελεύθερης πρόσβασης, αλλαγές στις εξετάσεις για το απολυτήριο, κατάργηση των Λατινικών και αντικατάστασή τους από την Κοινωνιολογία, κατάργηση των συντελεστών βαρύτητας και κατάθεση μηχανογραφικού προ της έναρξης της Γ' λυκείου, συγκαταλέγονται στις βασικές αλλαγές που ανακοίνωσε για το σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ο υπουργός Παιδείας.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική