Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Shipping Accounting Seminar από το Hellenic Management Centre

Get a practical insight into the accounting and finance function of a shipowning/shipmanagement Company and gain knowledge of International Financial Reporting Standards and their implication on the shipping company's financial position and performance.

Περισσότερα
1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης με θέμα "Advancing Interdisciplinary Rehabilitation to Improve Lives".

Περισσότερα
Διακεκριμένα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια στις 12 Οκτωβρίου στο Κέντρο της Αθήνας

Η Έκθεση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων UniBridge έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Radisson Blu - Park Hotel, από τις 13:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, Είσοδος Ελεύθερη για όλους.

Περισσότερα
Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης για Εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) ΑΚΜΗ, μέλος του Ομίλου ΑΚΜΗ, του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Ομίλου στην Ελλάδα, έχει αναλάβει να υλοποιήσει πλήρως επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλη την Ελλάδα για εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα.

Περισσότερα
START School of Business: Νέο πρόγραμμα για μικρές και νεοφυείς επιχειρήσεις

Το START Project, το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων, ανακοινώνει την έναρξη, από τις 17 Οκτωβρίου 2019, του START School of Business, ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου εκμάθησης απαραίτητων γνώσεων επιχειρηματικής διαχείρισης, με την υποστήριξη της PwC.

Περισσότερα
Certificate in Shipping από το Institute of Chartered Shipbrokers

Gain a comprehensive overview of the shipping business by the Institute of Chartered Shipbrokers. Ideal to new entrants with little or no exposure to the shipping industry.

Περισσότερα
Εξετάσεις computer - delivered IELTS τώρα και στη Θεσσαλονίκη

Ως πρωτοπόρο στις εξετάσεις μέσω υπολογιστή το British Council διεξήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το computer-delivered IELTS τον Μαϊο 2019 με μεγάλη επιτυχία. Το computer-delivered IELTS θα διεξάγεται τώρα και στη Θεσσαλονίκη, με πρώτη ημερομηνία εξετάσεων την 19η Οκτωβρίου 2019.

Περισσότερα
Αλλάζει το πλαίσιο για τα πτυχία - Πιο γρήγορη η αναγνώριση τίτλων κολεγίων και ξένων πανεπιστημίων

Με την τροπολογία της κ. Ν. Κεραμέως επανέρχεται η χορήγηση ισοδυναμίας για όλα τα πτυχία και όχι μόνο για εκείνα που οδηγούν σε νομικά κατοχυρωμένα επαγγέλματα.

Περισσότερα
1600 Νέοι στα Meet-Up Days του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 1600 προσκεκλημένοι σπουδαστές και ενδιαφερόμενοι κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν τον παλμό του θεσμού των Meet - Up Days, που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα
e-learning ΕΚΠΑ - Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής Πρόγραμμα «Θεαίτητος»

Το πρόγραμμα «Θεαίτητος» έχει στόχο να καλύψει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων σχετικών με την επιστήμη της διατροφής, της άσκησης και γενικότερα με τις επιστήμες υγείας, μέσα από μαθήματα που φέρουν την υπογραφή διακεκριμένων Καθηγητών και επιστημόνων.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική