Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Στα καλύτερα πανεπιστήμια έξι ελληνικά ΑΕΙ

Θετικό πρόσημο έχει για τα ελληνικά πανεπιστήμια η δημοσίευση του διεθνούς πίνακα κατάταξης «Performance Ranking of Scientific Papers for World Universities». Μεταξύ 835 ΑΕΙ περιλαμβάνονται έξι ελληνικά πανεπιστήμια, εκ των οποίων δύο βελτίωσαν τη θέση τους, τρία παρέμειναν στα ίδια, και ένα υποχώρησε.

Περισσότερα
Δυσκολία θεμάτων και αύξηση θέσεων «πιέζουν» τις βάσεις

Πτωτικό πλαίσιο βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ έχει διαμορφωθεί από τα έως τώρα μαθήματα που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με δεδομένο τον βαθμό δυσκολίας των θεμάτων, σε συνδυασμό με τη φετινή αύξηση των θέσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Περισσότερα
Ξεκινάει από σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών

Ξεκινούν σήμερα οι διαδικασίες για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων (Μ.Δ.) από τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η προθεσμία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Περισσότερα
Οι πρώτες εξετάσεις computer-delivered IELTS στην Ελλάδα είναι γεγονός

Ως πρωτοπόρο στις εξετάσεις μέσω υπολογιστή το British Council διεξήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το computer-delivered IELTS την Κυριακή 19 Μαϊου 2019 με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα
Παράταση Υποβολής Αιτήσεων για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Κάνε την αίτηση σου στο MSM, σε ένα από τα 15 κορυφαία Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη έως τις 28/6.

Περισσότερα
ICS Professional Maritime Programme | Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία

Το Hellenic Management Centre, ο επίσημος εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτικός πάροχος του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) στην Ελλάδα, παρέχει το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης, ICS PROFESSIONAL MARITIME PROGRAMME.

Περισσότερα
Μεγάλος Διαγωνισμός Εκπαίδευσης | Κέρδισε μία πλήρη Υποτροφία Σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το Look4Studies.com σε στέλνει να σπουδάσεις με υποτροφία σε 1 από τα 7 Καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης!

Περισσότερα
To YES to Sea Tourism Forum είπε το μεγάλο ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό!

Το YES to Sea Tourism Forum, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στο Domotel Kastri αποτελώντας και φέτος τη λήξη της Διεθνούς Έκθεσης Θαλάσσιου Τουρισμού «Posidonia Sea Tourism 2019», με τη συμμετοχή 300 και πλέον νέων και στελεχών από το χώρο της ναυτιλίας και του θαλάσσιου τουρισμού.

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Κλιμακούμενης δυσκολίας τα θέματα της Βιολογίας

Στο μάθημα της Βιολογίας (Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ολοκληρώνοντας έτσι τον βασικό κύκλο των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων. Σειρά έχουν, από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, τα ειδικά μαθήματα.

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Απαιτητικά τα θέματα σε Χημεία και ΑΟΘ, βατά στα Λατινικά

Αυξημένης δυσκολίας χαρακτηρίζονται τα φετινά θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και τη Χημεία, ενώ βατά ήταν τα θέματα στα Λατινικά.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική