Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Πρόγραμμα Βρετανικών Υποτροφιών Chevening - Ανοικτές οι Αιτήσεις μέχρι 5/11

Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2019 παραμένουν ανοικτές οι αιτήσεις για την Υποτροφία Chevening για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Περισσότερα
Student for a Day: μία «Business Unusual» εμπειρία για τους μελλοντικούς φοιτητές του Alba

Διαλέξεις, workshops και παρουσίαση σπουδών περιλαμβάνει η καθιερωμένη εκδήλωση γνωριμίας του Alba Graduate Business School.

Περισσότερα
Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για το πρώτο Debate της χρονιάς

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 10:00 το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει το πρώτο debate της χρονιάς με καλεσμένο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Περισσότερα
Κοινωνικές Δεξιότητες που θα χρειαστείς στην καριέρα σου το 2030

Στα επόμενα 10 χρόνια, είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι σε μια δουλειά που δεν υπάρχει ακόμα - και όχι, δεν μιλάμε για την κατασκευή ιπτάμενων οχημάτων ή για την ανάπτυξη της πρώτης μηχανής του χρόνου στον κόσμο. Ο κόσμος της αγοράς εργασίας εξελίσσεται γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβεις πώς να προετοιμαστείς για έναν μελλοντικό ρόλο εργασίας που είναι αδύνατο να προβλεφθεί.

Περισσότερα
DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION

Το "DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION" αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο ελληνικό Facebook group με αποκλειστικό περιεχόμενο για το marketing, το digital marketing & τη διαφήμιση!

Περισσότερα
Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά της QS επιστρέφει στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων αποκλειστικά για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα της QS επιστρέφει στην Αθήνα, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Royal Olympic Hotel και στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στο Met Hotel.

Περισσότερα
Δύο κορυφαίοι επιστήμονες συζητούν στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει την τιμή να φιλοξενήσει δύο διεθνώς κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες τον Ακαδημαϊκό κ. Γιώργο Παξινό [Πανεπιστήμιο Νέας Νοτίου Ουαλίας] και τον Ακαδημαϊκό κ. Αθανάσιο Φωκά [Πανεπιστήμιο Cambridge] σε μία ενδιαφέρουσα επιστημονική συζήτηση με θέμα: "Συνείδηση, Ψυχή, Ελεύθερη Βούληση: Πραγματικότητα και Αυταπάτη”.

Περισσότερα
Education Evolution: Οι προκλήσεις των εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή

Μια ημέρα αφιερωμένη στην Ψηφιακή Παιδαγωγική, τη χρήση και αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στη σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία.

Περισσότερα
Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 - 2020: Από Τετάρτη 16 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, ότι από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής.

Περισσότερα
E-Learning ΕΚΠΑ - Πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το δεύτερο κύκλο μαθημάτων για το Πρόγραμμα ''Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών''.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική