Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Τα προγράμματα της Ελβετικής Ecole hôtelière de Lausanne για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με τον όμιλο της Ecole hôtelière de Lausanne για την παροχή στην Ελλάδα των διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης από τη φημισμένη EHL.

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Απαιτητικά θέματα στη Φυσική από όλο το εύρος της ύλης

Με θέματα σαφώς πιο δύσκολα σε σύγκριση με το 2018, τα οποία μαζί με τα δυσκολότερα φετινά θέματα των Μαθηματικών σε σχέση με πέρυσι συμβάλλουν στην ξεκάθαρη διαμόρφωση πτωτικού προσήμου στις βάσεις των πολυτεχνείων και των σχολών θετικών επιστημών, ολοκληρώθηκε χθες η εξέταση στη Φυσική Προσανατολισμού. Στον αντίποδα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι ήταν τα θέματα σε Ιστορία και Πληροφορική.

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Οι λύσεις σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Βατά χαρακτηρίστηκαν τα φετινά θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών και την Ιστορία, με τους μαθητές που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα να μην αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, ενώ απαιτητικά ήταν τα θέματα στη Φυσική.

Περισσότερα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΜΣ «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης μέσω Έρευνας»

Το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και επανιδρύει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης μέσω Έρευνας» (Master by Research on Financial and Management Engineering).

Περισσότερα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης


Περισσότερα
Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Μαθηματικά και Αρχαία

Σε απόσπασμα του κειμένου «Πρωταγόρας» του Πλάτων εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στα Αρχαία, δείτε επίσης τα θέματα που κλήθηκαν να λύσουν οι υποψήφιοι και στα Μαθηματικά.

Περισσότερα
Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Τη δράση των ενεργών πολιτών, ως βάση της σύγχρονης Δημοκρατίας, κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Περισσότερα
«Ποδαρικό» πανελλαδικών εξετάσεων αύριο με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων αύριο (Πέμπτη 6 Ιουνίου) με 102.000 περίπου υποψηφίους να διεκδικούν 78.335 θέσεις στα ελληνικά ΑΕΙ. Την αρχή θα κάνουν οι υποψήφιοι των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Περισσότερα
Online σεμινάρια για σπουδές Business Masters & MBA με κορυφαίες Σχολές Διοίκησης

Η QS διοργανώνει μια σειρά από webinars για μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Τα online σεμινάρια με εκπροσώπους πανεπιστήμιών έχουν την μορφή Q&A και πρόκειται να πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 με 29 Ιουνίου.

Περισσότερα
Το Queen Mary University οf London προσφέρει στην Ελλάδα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο

Το Queen Mary University οf London και το HELLENIC MANAGEMENT CENTRE ανακοινώνουν ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα LLM in International Shipping Law, Piraeus, Greece, για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020, έχουν ανοίξει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική