Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Παρουσιάσεις Βρετανικών Πανεπιστημιών στο CGS

Το τμήμα του ΙΒ Diploma Programme του CGS σας προσκαλεί, την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00, σε βραδιά παρουσίασης τεσσάρων Βρετανικών Πανεπιστημίων του World Class Study in London Group (WCSiL).

Περισσότερα
Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά της QS

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση διεθνών πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών όπως την Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Μ. Βρετανία.

Περισσότερα
Η αγορά της μόδας έχει επιτέλους το δικό της εκπαιδευτικό course και η KnowCrunch εγγυάται την επιτυχία

Η αγορά της μόδας έχει επιτέλους το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing και η KnowCrunch εγγυάται την επιτυχία. Κλείσε την θέση σου τώρα...

Περισσότερα
Δωρεάν ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών & Πληροφορικής με το πρόγραμμα E-gnosis για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ και απόκτησε άμεσα πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Περισσότερα
Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια στη διεθνή κατάταξη με τα καλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα του κόσμου

Οχτώ ελληνικά πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στην λίστα της Παγκόσμιας Ακαδημαϊκής Κατάταξης για το 2019, που αξιολογούνται από ένα από τα σημαντικότερα συστήματα κατάταξης πανεπιστημίων, το Times Higher Education World University Rankings (THE).

Περισσότερα
Στην Αθήνα η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS 2018

Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά πολλά διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφτούν την Έκθεση BRITISH OPENDAYS στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018. Η Έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς, που ενδιαφέρονται για Σπουδές σε Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο στη Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα
Ο Δήμαρχος Πειραιά στις νέες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης

Την ευκαιρία να επισκεφθεί τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά της πόλης του Πειραιά είχε ο κ. Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ξεναγήθηκε στο νέο campus από τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο και τον κ. Ρωμανό Ροδόπουλο, Σύμβουλο Διοίκησης και Επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας του Κολλεγίου.

Περισσότερα
Το Certificate in Advanced Social Media της KnowCrunch έχει σαν στόχο να σε κάνει να ξεχωρίσεις

Η KnowCrunch παρουσιάζει το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Advanced Social Media.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Τουριστική εκπαίδευση

Ο τουρισμός σημειώνει νούμερα ρεκόρ, σε καίριους όμως τομείς η κατάρτιση είναι ελλιπής. Ποιοι είναι οι μηχανισμοί της που πρέπει να ενισχυθούν; Ποιες ειδικότητες έχουν ζήτηση και ποιες είναι οι σχολές - δημόσιες και ιδιωτικές - που τις προσφέρουν; Τι λένε οι ειδικοί;

Περισσότερα
Μάστερ τα πτυχία πενταετούς φοίτησης

Ως μάστερ αναγνωρίζονται πλέον στην Ελλάδα τα πτυχία πενταετών σπουδών, δηλαδή των Πολυτεχνείων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική