Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Συνέδριο της 8ης Περιφέρειας του Association of Collegiate Business Schools and Programs που διοργανώνει το University of Indianapolis

University of IndianapolisTo Athens Campus του University of Indianapolis, θα οργανώσει στο πολιτιστικό κέντρο του στην Πλάκα (Μάρκου Αυρηλίου 5 & Κυρρήστου) το διεθνές συνέδριο του Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP).

Περισσότερα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2008-09 τριανταπέντε (35) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Περισσότερα
Βιβλίο: Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων - Στρατηγική & Εκτέλεση

Βιβλίο: Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων - Στρατηγική & ΕκτέλεσηΜόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης το νέο βιβλίο του Γιώργου Παπατριανταφύλλου με τίτλο Προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων - Στρατηγική & Εκτέλεση.

Περισσότερα
Επικαιρότητα: Καταδίκη Ελλάδας για την μη αναγνώριση των διπλωμάτων

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τόνισε ότι η διαδικασία αναγνώρισης των πτυχίων βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των κρατών - μελών.

Περισσότερα
Συνέδριο με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα: Όραμα, Πραγματικότητα, Προοπτικές»

University of Indianapolis - Athens CampusΜε την ευκαιρία της 63ης Επετείου του ΟΗΕ και της 60ης Επετείου της Οικουμενικής Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου διοργανώνεται Συνέδριο με θέμα: ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: ΟΡΑΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Περισσότερα
Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας της Metro με το Look4Studies.com

Στρατηγική Συνεργασία Metro - Look4Studies.comΗ εφημερίδα Metro θα δημοσιεύει κάθε δεκαπενθήμερο ειδική ενότητα σχετική με τις σπουδές στην Ελλάδα

Περισσότερα
Από τον Kiss 92,9, δώρο ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, για την παρουσίαση του νέου Album της Dido.

DidoΟ Kiss 92,9 πραγματοποιεί διαγωνισμό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ένα τυχερό ζευγάρι που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, 18 και 19 Οκτωβρίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Περισσότερα
Είσαι έτοιμος να γίνεις Spa Manager?

Alpine CenterΕπιτέλους εκπαίδευση για Spa Mangers στην Ελλάδα!

Περισσότερα
Τουριστικά Επαγγέλματα - Εγγυημένη Επαγγελματική Αποκατάσταση

Sybil Hofmann - President Alpine CenterΟ τομέας της Φιλοξενίας & Τουρισμού αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα την αύξηση στη ζήτηση ανθρώπινου δυναμικού. Η βιομηχανία Τουρισμού & Φιλοξενίας αποτελεί ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν μακροπρόθεσμες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Περισσότερα
Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Διεθνές Πανεπιστήμιο ΕλλάδοςΤο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ξεκινά νέα μεταπτυχιακά προγράμματα τον Ιανουάριο του 2009.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική