Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Από τον Kiss 92,9 πέντε ταινίες σε πρώτη προβολή

Kiss 92,9Ο Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή πέντε από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Περισσότερα
Event: 4o Girl Geek Dinner

Girl Geek Dinners | Definitely Does Compute!Στόχος των Girl Geek Dinners είναι να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να εξελίξουν τη σχέση τους με τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και τη διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Πώς να διαλέξω Πρόγραμμα Σπουδών;

Αφιέρωμα: Πώς να διαλέξω Πρόγραμμα Σπουδών;Για όποιον τίτλο σπουδών και αν ενδιαφέρεστε, η διαδικασία επιλογής του προγράμματος που θα ακολουθήσετε δεν είναι πάντα μια απλή υπόθεση. Αντίθετα, η επιλογή σας πρέπει να γίνει μετά από πολύ σκέψη καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και γενικά της πορείας σας τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα
Hμερίδες Παρουσίασης από το Athens Information Technology (AIT)

Athens Information Technology - AITΤο Athens Information Technology (AIT), το μεγαλύτερο ιδιωτικό, εκπαιδευτικό κέντρο μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, πρόκειται να διοργανώσει Hμερίδες Παρουσίασης των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του.

Περισσότερα
Liverpool John Moores University in Athens & η Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Liverpool John Moores UniversityΗ Ναυτιλία αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη βιομηχανία στον κόσμο. To Liverpool John Moores University προσφέρει στην Ελλάδα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα: MSc in Maritime Operations και MSc in Maritime Technical Operations. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2008.

Περισσότερα
Αποκτήστε Πτυχίο σε Ξένες Γλώσσες από 99 € το μήνα μόνο στην Ευρωγνώση

Ξένες Γλώσσες ΕυρωγνώσηΑποκτήστε όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις σε Ξένες Γλώσσες, με σιγουριά και εγγύηση πτυχίου, σε 7 ή 9 μήνες, από 99 € το μήνα μόνο στην Ευρωγνώση.

Περισσότερα
Από τον Kiss 92,9, ένα συναρπαστικό θρίλερ σε πρώτη προβολή

The Midnight Meat TrainΟ Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή το συναρπαστικό θρίλερ The Midnight Meat Train.

Περισσότερα
Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος: Νέα Ακαδημαϊκά Προγράμματα από τον Ιανουάριο του 2009

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος Η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης προσφέρει νέα ακαδημαϊκά προγράμματα από τον Ιανουάριο του 2009 για τα οποία γίνονται ήδη αιτήσεις μέχρι την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Πώς να διαλέξω Εκπαιδευτικό Οργανισμό;

Αφιέρωμα: Πώς να διαλέξω Εκπαιδευτικό Οργανισμό;Κατ’ αρχήν, για να διαλέξετε εκπαιδευτικό ίδρυμα πρέπει να έχετε υπόψη σας τι ακριβώς θέλετε από τις σπουδές σας. Το να κάνετε έρευνα και ερωτήσεις με βάση τους στόχους σας είναι σημαντικό. Μην περιοριστείτε στις επιλογές που έχετε κάνοντας αίτηση μόνο σε πανεπιστήμια που έχετε ακουστά ή που έχετε μάθει από τρίτους.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Σπουδάζοντας στην Ελλάδα

Σπουδάζοντας στην ΕλλάδαΣπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Αν έχετε πάρει ήδη την απόφασή σας να σπουδάσετε στο εξωτερικό, τότε προφανώς έχετε καταλήξει και στα κριτήρια αυτής σας της επιλογής. Αν, όμως, δεν έχετε πάρει αυτή την απόφαση ακόμα, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε και τους παρακάτω παράγοντες, που πιθανόν θα σας οδηγήσουν στην Ελλάδα.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική