Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Σεμινάριο Φωτογραφίας

Σεμινάριο ΦωτογραφίαςΗ σχολή φωτογραφίας E.S.P. διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας 40 ωρών για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη θεωρία της φωτογραφίας και παράλληλα να εμπλουτίσουν το φωτογραφικό τους έργο.

Περισσότερα
Δύο ταινίες σε πρώτη προβολή: The Wrestler - Killshot

Από τον Kiss 92,9 δύο ταινίες σε πρώτη προβολή, The Wrestler και Killshot.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Ξένες Γλώσσες

Αφιέρωμα: Ξένες ΓλώσσεςΕπικοινώνησε σε περισσότερες γλώσσες, κατανόησε διαφορετικές κουλτούρες, για να επωφεληθείς από την ελευθερία να εργαστείς, να σπουδάσεις, να ζήσεις σε άλλο μέρος ή στον τόπο σου με άλλο τρόπο, καλύτερα.

Περισσότερα
Τριήμερο προβολών των βραβευμένων ταινιών του 10ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο

E.S.P.Η E.S.P gallery σε συνεργασία με το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο», διοργανώνουν την προβολή των βραβευμένων ελληνικών και ξένων ταινιών του 10ου Διεθνούς Πανοράματος από τις 14/01/09 έως τις 16/01/09.

Περισσότερα
Βιβλίο: «Πάμε.. Πανεπιστήμιο 2009»

Βιβλίο: «Πάμε.. Πανεπιστήμιο 2009»

Θέλεις να βρεις τη σχολή που σου ταιριάζει; Θέλεις να μάθεις τι ανταπόκριση θα έχει στην αγορά εργασίας; Στις 15 Δεκέμβρη κυκλοφόρησε το βιβλίο «Πάμε.. Πανεπιστήμιο 2009», ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός σπουδών για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Σπουδές από Απόσταση

Σπουδές από ΑπόστασηΟι τρόποι παρακολούθησης ενός προγράμματος σπουδών ποικίλλουν ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των σπουδαστών. Τα περισσότερα προγράμματα σπουδών είναι πλήρους φοίτησης, ωστόσο ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός προγραμμάτων σπουδών προσφέρεται και με το σύστημα μερικής φοίτησης, όπου δεν απαιτείται καθημερινή πρόσβαση στον τόπο διδασκαλίας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τους έντονους ρυθμούς ζωής.

Περισσότερα
Έναρξη εγγραφών για το Winter Term στο City University of Seattle, in Athens

City University of SeattleΞεκίνησαν οι εγγραφές για τη χειμερινή περίοδο του Ακαδημαϊκού έτους 2008-2009 στο City University of Seattle in Athens. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 10/01/2009.

Περισσότερα
Εκπαιδευτικός Οργανισμός: University of Indianapolis

University of IndianapolisΠροκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας, το University of Indianapolis προσφέρει προγράμματα σπουδών τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο διεθνώς αναγνωρισμένο παράρτημά του στην Αθήνα.

Περισσότερα
Συναυλία των Gotan Project με την υποστήριξη του Kiss 92,9

Kiss 92,9Με την υποστήριξη του Kiss 92,9 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Gotan Project, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 22.00 στο Αθηνών Αρένα, Πειραιώς 166.
H εμφάνιση των Gotan Project σην Ελλάδα είναι στα πλαίσια του Exclusive Tour του συγκροτήματος.
Οι ακροάτριες και οι ακροατές του Kiss θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις για τη συναυλία των Gotan Project, μέσω διαγωνισμών που θα πραγματοποιηθούν στη συχνότητα των 92,9.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Επαγγελματικός ΠροσανατολισμόςΠοια σχολή να ακολουθήσω;
Ποιο επάγγελμα μου ταιριάζει;
Πως κινείται σήμερα η αγορά εργασίας;
Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία δίνει απαντήσεις ο επαγγελματικός προσανατολισμός που έχει στόχο να βοηθήσει το άτομο για να επιλέξει την εκπαιδευτική και επαγγελματική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική