Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Έναρξη εγγραφών για το Winter Term στο City University of Seattle, in Athens

City University of SeattleΞεκίνησαν οι εγγραφές για τη χειμερινή περίοδο του Ακαδημαϊκού έτους 2008-2009 στο City University of Seattle in Athens. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 10/01/2009.

Περισσότερα
Εκπαιδευτικός Οργανισμός: University of Indianapolis

University of IndianapolisΠροκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας, το University of Indianapolis προσφέρει προγράμματα σπουδών τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο διεθνώς αναγνωρισμένο παράρτημά του στην Αθήνα.

Περισσότερα
Συναυλία των Gotan Project με την υποστήριξη του Kiss 92,9

Kiss 92,9Με την υποστήριξη του Kiss 92,9 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Gotan Project, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 22.00 στο Αθηνών Αρένα, Πειραιώς 166.
H εμφάνιση των Gotan Project σην Ελλάδα είναι στα πλαίσια του Exclusive Tour του συγκροτήματος.
Οι ακροάτριες και οι ακροατές του Kiss θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν προσκλήσεις για τη συναυλία των Gotan Project, μέσω διαγωνισμών που θα πραγματοποιηθούν στη συχνότητα των 92,9.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Επαγγελματικός ΠροσανατολισμόςΠοια σχολή να ακολουθήσω;
Ποιο επάγγελμα μου ταιριάζει;
Πως κινείται σήμερα η αγορά εργασίας;
Αυτά είναι τα ερωτήματα στα οποία δίνει απαντήσεις ο επαγγελματικός προσανατολισμός που έχει στόχο να βοηθήσει το άτομο για να επιλέξει την εκπαιδευτική και επαγγελματική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει.

Περισσότερα
Από τον Kiss 92,9 πέντε ταινίες σε πρώτη προβολή

Kiss 92,9Ο Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή πέντε από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Περισσότερα
Event: 4o Girl Geek Dinner

Girl Geek Dinners | Definitely Does Compute!Στόχος των Girl Geek Dinners είναι να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να εξελίξουν τη σχέση τους με τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και τη διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Πώς να διαλέξω Πρόγραμμα Σπουδών;

Αφιέρωμα: Πώς να διαλέξω Πρόγραμμα Σπουδών;Για όποιον τίτλο σπουδών και αν ενδιαφέρεστε, η διαδικασία επιλογής του προγράμματος που θα ακολουθήσετε δεν είναι πάντα μια απλή υπόθεση. Αντίθετα, η επιλογή σας πρέπει να γίνει μετά από πολύ σκέψη καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και γενικά της πορείας σας τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα
Hμερίδες Παρουσίασης από το Athens Information Technology (AIT)

Athens Information Technology - AITΤο Athens Information Technology (AIT), το μεγαλύτερο ιδιωτικό, εκπαιδευτικό κέντρο μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα, πρόκειται να διοργανώσει Hμερίδες Παρουσίασης των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του.

Περισσότερα
Liverpool John Moores University in Athens & η Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Liverpool John Moores UniversityΗ Ναυτιλία αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη βιομηχανία στον κόσμο. To Liverpool John Moores University προσφέρει στην Ελλάδα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα: MSc in Maritime Operations και MSc in Maritime Technical Operations. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2008.

Περισσότερα
Αποκτήστε Πτυχίο σε Ξένες Γλώσσες από 99 € το μήνα μόνο στην Ευρωγνώση

Ξένες Γλώσσες ΕυρωγνώσηΑποκτήστε όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις σε Ξένες Γλώσσες, με σιγουριά και εγγύηση πτυχίου, σε 7 ή 9 μήνες, από 99 € το μήνα μόνο στην Ευρωγνώση.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική