Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

10 ειδικότητες που βρίσκουν δουλειά

Ένας στους τρεις εργοδότες αντιμετωπίζει δυσκολία στο να καλύψει τις θέσεις εργασίας που αφορούν στελέχη πωλήσεων.

Περισσότερα
Professor Pam Maras, former President of the British Psychological Society (BPS) will lecture at New York College

New York College
On Thursday June 4th, at 17:00, Amalias 38, Syndagma, Professor Pam Maras, former President of the British Psychological Society (BPS) and currently Head of Psychology and Counseling Department, University of Greenwich, UK, will lecture on: "Aiming Higher, Getting Further: Adolescents' Attitudes to University & Why Psychology is a Good Starting Point".

Περισσότερα
Ανεβαίνουν οι βάσεις σε Πολυτεχνεία, Οικονομικές Σχολές

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι φετινοί υποψήφιοι αναμένεται να διεκδικήσουν 74.000 θέσεις, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 12.000 θέσεις θα μείνουν και φέτος ακάλυπτεςΜε 3.000 απουσίες, πάνω από 8.000 αριστούχους και περίπου 27.000 υποψηφίους κάτω από τη βάση, διαμορφώνεται φέτος ένα ιδιαίτερο τοπίο στην κίνηση των βάσεων εισαγωγής που δεν θα έχει ενιαία κατεύθυνση τόσο ανάμεσα στα Τμήματα του ίδιου Επιστημονικού Πεδίου όσο και ανάμεσα στα Επιστημονικά Πεδία.

Περισσότερα
Open Coffee Athens XXIII - Η ανακοίνωση & οι ομιλητές

Open Coffee
Για τον μήνα Ιούνιο, το 23ο αθηναϊκό Open Coffee σας περιμένει σε μία νέα, τουλάχιστον εξαιρετική τοποθεσία. Το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου, το Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς ανοίγει τις πόρτες του αποκλειστικά για τη συνάντηση και όλους εσάς, σε ένα event που δεν πρέπει να χάσετε.

Περισσότερα
Περισσότεροι υποψήφιοι θα εισαχθούν φέτος στα ΑΕΙ

Πανελλαδικές Εξετάσεις
Περισσότεροι υποψήφιοι θα εισαχθούν φέτος στα ΑΕΙ σε σχέση με πέρυσι, όμως λιγότεροι θα αριστεύσουν, είναι το πρώτο βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από τη βαθμολόγηση των γραπτών στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Περισσότερα
Δώρο τετραήμερο ταξίδι στην Πράγα από τον Kiss 92,9

Αδελφοί Μπλούμ
Ο Kiss 92,9 προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι, τετραήμερο ταξίδι στην Πράγα, με την ευκαιρία της εξόδου στους κινηματογράφους της ταινίας Αδελφοί Μπλούμ, της οποίας μέρος των γυρισμάτων έγιναν στην Πράγα.

Περισσότερα
Διάλεξη του διάσημου καθηγητή του Harvard University, Dr. H. Gardner, στο New York College

Ο Dr. Gardner κατα την διάρκεια της διάλεξης στο New York College

Οι Έλληνες τιμούν έναν μεγάλο σύγχρονο Ψυχολόγο
Dr. Howard Gardner – καθηγητή στο πανεπιστήμιο Harvard

Περισσότερα
2009: χρονιά... θεωρητικής κατεύθυνσης

Τελευταία μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα και τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ήταν εύκολα και δεν δυσκόλεψαν του υποψήφιους, κυρίως αυτούς της θεωρητικής κατεύθυνσης.

Περισσότερα
Πέφτει η αυλαία των πανελλαδικών: Δείτε τα θέματα και τις λύσεις

Πανελλαδικές Εξετάσεις
Στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας διαγωνίζονται σημέρα, τελευταία ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι μαθητές των Ενιαίων Λυκείων. Με το ίδιο μάθημα το Σάββατο, ολοκληρώνονται οι Πανελλαδικές και για τα εσπερινά λύκεια, ενώ από τις 27 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Περισσότερα
Πράσινες σπουδές κόντρα στην ανεργία

Πράσινες σπουδές κόντρα στην ανεργία
«Όταν πέρασα στο Τμήμα Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών στο ΤΕΙ Καβάλας, πριν από τέσσερα χρόνια, η έννοια της πράσινης ενέργειας σε συνδυασμό με την προοπτική της απασχόλησης μού ήταν παντελώς άγνωστη. Τώρα είναι η δουλειά μου».

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική