Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Ένα ταξίδι και ξεχωριστές εμπειρίες για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου από τον Kiss 92,9

Kiss 92,9Συμμετέχετε στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο στο Elatos Resort στον Παρνασσό ή δείπνο και διανυκτέρευση στις πολυτελείς σουίτες του Classical Vouliagmeni Suites – Love Hotel, στη Βουλιαγμένη.

Περισσότερα
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές - Απαραίτητο κομμάτι της Ζωής μας

Ηλεκτρονικοί ΥπολογιστέςΟι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το διαδίκτυο έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών αποτελεί σήμερα απαραίτητο προσόν για τις σπουδές, την εργασία και τη βελτίωση της ζωής μας.

Περισσότερα
Επικαιρότητα: "Υποχρέωση της Ελλάδας η αναγνώριση"

Υποχρέωση της Ελλάδας είναι να αναγνωρίζει διπλώματα που έχουν χορηγηθεί από τις αρμόδιες αρχές άλλων κρατών - μελών τονίζει με σχετική απόφαση του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Περισσότερα
Σεμινάριο Φωτογραφίας

Σεμινάριο ΦωτογραφίαςΗ σχολή φωτογραφίας E.S.P. διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας 40 ωρών για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη θεωρία της φωτογραφίας και παράλληλα να εμπλουτίσουν το φωτογραφικό τους έργο.

Περισσότερα
Δύο ταινίες σε πρώτη προβολή: The Wrestler - Killshot

Από τον Kiss 92,9 δύο ταινίες σε πρώτη προβολή, The Wrestler και Killshot.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Ξένες Γλώσσες

Αφιέρωμα: Ξένες ΓλώσσεςΕπικοινώνησε σε περισσότερες γλώσσες, κατανόησε διαφορετικές κουλτούρες, για να επωφεληθείς από την ελευθερία να εργαστείς, να σπουδάσεις, να ζήσεις σε άλλο μέρος ή στον τόπο σου με άλλο τρόπο, καλύτερα.

Περισσότερα
Τριήμερο προβολών των βραβευμένων ταινιών του 10ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο

E.S.P.Η E.S.P gallery σε συνεργασία με το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο», διοργανώνουν την προβολή των βραβευμένων ελληνικών και ξένων ταινιών του 10ου Διεθνούς Πανοράματος από τις 14/01/09 έως τις 16/01/09.

Περισσότερα
Βιβλίο: «Πάμε.. Πανεπιστήμιο 2009»

Βιβλίο: «Πάμε.. Πανεπιστήμιο 2009»

Θέλεις να βρεις τη σχολή που σου ταιριάζει; Θέλεις να μάθεις τι ανταπόκριση θα έχει στην αγορά εργασίας; Στις 15 Δεκέμβρη κυκλοφόρησε το βιβλίο «Πάμε.. Πανεπιστήμιο 2009», ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός σπουδών για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Περισσότερα
Αφιέρωμα: Σπουδές από Απόσταση

Σπουδές από ΑπόστασηΟι τρόποι παρακολούθησης ενός προγράμματος σπουδών ποικίλλουν ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των σπουδαστών. Τα περισσότερα προγράμματα σπουδών είναι πλήρους φοίτησης, ωστόσο ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός προγραμμάτων σπουδών προσφέρεται και με το σύστημα μερικής φοίτησης, όπου δεν απαιτείται καθημερινή πρόσβαση στον τόπο διδασκαλίας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τους έντονους ρυθμούς ζωής.

Περισσότερα
Έναρξη εγγραφών για το Winter Term στο City University of Seattle, in Athens

City University of SeattleΞεκίνησαν οι εγγραφές για τη χειμερινή περίοδο του Ακαδημαϊκού έτους 2008-2009 στο City University of Seattle in Athens. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 10/01/2009.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική