Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

New York College: Επικοινωνία και Ανθρωπισμός

Φοιτητές και Καθηγητές του New York College στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία.
Ο Σύλλογος Φοιτητών του New York College διοργάνωσε στο πλαίσιο του μήνα επικοινωνίας την εβδομάδα θεματικών ημερίδων με κύριο άξονα την Επικοινωνία και τις Ανθρωπιστικές επιστήμες.

Περισσότερα
Η κρίση γεννάει καινούργια επαγγέλματα

Η κρίση γεννάει καινούργια επαγγέλματα

Η παροχή υπηρεσιών που εξοικονομούν χρόνο για τους πελάτες έχουν ιδιαίτερη ζήτηση στην εποχή μας.

Περισσότερα
Πληθωρισμός αριστούχων

Την Παρασκευή θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμολογίες.

Περισσότερα
Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι βαθμολογίες ανακοινώνονται νωρίτερα φέτος, παρά το γεγονός ότι οι υποψήφιοι ήταν πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά.

Περισσότερα
Επετειακό Πάρτυ του New York College

Επετειακό Πάρτυ του New York College
Το Κολλέγιο Νέας Υόρκης - New York College, διοργανώνει την Πέμπτη, 25 Ιουνίου και ώρα 23:00 στο BALUX REVIVAL (Λ. Ποσειδώνος, Αστέρας Γλυφάδας, Γλυφάδα), Επετειακό Πάρτυ για τα 21 χρόνια επιτυχιών και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Περισσότερα
Έξι αλλαγές για τις Πανελλαδικές

Διαρκές εξεταστικό κέντρο για τους υποψήφιους φοιτητές εισηγείται η Επιτροπή Μπαμπινιώτη.

Περισσότερα
Πολυτεχνείο Αθήνας: με μάστερ θα ισοδυναμούν τα πτυχία 5ετών σπουδών

Πολυτεχνείο Αθήνας: με μάστερ θα ισοδυναμούν τα πτυχία 5ετών σπουδών
ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ θα ισοδυναμούν στο εξής τα πενταετή πτυχία μηχανικών που χορηγεί το Πολυτεχνείο της Αθήνας με επικύρωση των πρυτανικών του αρχών, οι οποίες με αυτή την «αντάρτικη» μέθοδο παρακάμπτουν το υπουργείο Παιδείας που εδώ και χρόνια τούς έχει υποσχεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση αλλά δεν την έχει προχωρήσει!

Περισσότερα
Alpine College proudly introduces the launch of a unique Spa Management Certificate Course Online!

Spa Management Certificate Course Online
The health and wellness industry is the fastest growing segment of the hospitality and leisure industry both in Greece and globally. The demand for qualified staff to manage spas is constantly increasing. Alpine College, in meeting the huge demand for spa management studies from all corners of the world, proudly introduces an industry driven Spa Management Certificate Course ONLINE which will be launched for the first time on Wednesday the 26th of August 2009.

Περισσότερα
Διαλέξεις διεθνώς αναγνωρισμένων ομιλητών στο New York College

H Δρ Pam Maras με τον κ. Η. Φούτση, Πρόεδρο του New York College, πλαισιωμένοι από φοιτητές και ακαδημαϊκούς του Κολλεγίου.
Με μεγάλη επιτυχία έδωσε διάλεξη η Dr. Pam Maras στο New York College στις 4 Ιουνίου. Οι διαλέξεις διεθνώς αναγνωρισμένων ομιλητών στο New York College συνεχίζονται τον Ιούνιο, με τη διάλεξη της βραβευμένης με Νόμπελ Επιδημιολόγου, Δρ. Devra Lee Davis και της διάσημης δημοσιογράφου Rita Cosby.

Περισσότερα
Η AHEPA Ελλάδος οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ελληνοαμερικανική Φιλία και Εκπαίδευση»

Η AHEPA ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25 οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ελληνοαμερικανική Φιλία και Εκπαίδευση» με την παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Θεόδωρου Κασσίμη και του Πρεσβευτού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Daniel V. Speckhard.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική