Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών
Διεθνής Πιστοποίηση ISO 17024 με ISO 9001

Το Πανεπιστήμιo Πειραιώς σε συνεργασία με την ΕΕΣΜ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών) προσφέρουν το Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών CSAP (Certified Systemic Analyst Professional) το οποίο υλοποιείται στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και προσφέρει Διεθνές ISO Professional Certfication.

Περισσότερα
Η Ελλάδα απειλείται με νέες καταδίκες για τα κολέγια

Αντιμέτωπη με νέα καταδίκη από την Ευρώπη, λόγω της συνεχιζόμενης άρνησης να αναγνωρίσει τα πτυχία των διαφόρων κολεγίων που συνεργάζονται με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, βρίσκεται η Ελλάδα, αυτή τη φορά για το επιμέρους πρόβλημα των οπτικών με πτυχίο ιταλικού πανεπιστημίου, αλλά με σπουδές εν μέρει στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Με Μεγάλη Επιτυχία διοργανώθηκαν οι Ημέρες Καριέρας 2009 του New York College

New York College
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός New York College, διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν από τις 4 έως και τις 7 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του, επί της Λεωφόρου Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα.

Περισσότερα
Πανελλαδικών… ξεκίνημα

Πανελλαδικές Εξετάσεις
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Η υψηλή βαθμολογία στο συγκεκριμένο μάθημα, εκτιμάται ως κλειδί για πολλές σχολές των Πανεπιστημίων. Δείτε τα θέματα, τις λύσεις και το σχόλιο από το φροντιστήριο Orion.

Περισσότερα
Τέσσερα κλειδιά για τις βάσεις

Πανελλαδικές ΕξετάσειςΣε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η νέα Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, καθώς η επιλογή των φετινών θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στα δεδομένα που δημιούργησαν οι περσινές επιδόσεις των υποψηφίων και στις φετινές αλλαγές που αφορούν τη σχέση υποψηφίων- εισακτέων, την ανακατανομή των θέσεων σε πολλά τμήματα ΤΕΙ και τη νέα ρύθμιση για βαθμολόγηση του μαθήματος της Γλώσσας.

Περισσότερα
University of Indianapolis: 12ο Ετήσιο Φόρουμ Ψυχοθεραπείας

University of Indianapolis
Διοργανώνει το Athens Campus του University of Indianapolis με τη Συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ «Εν Δράσει» και του ΜΚΟ «Κλίμακα»

Περισσότερα
Σπουδές στα Παιδαγωγικά

Σπουδές στα Παιδαγωγικά
Οι σπουδές στον τομέα των παιδαγωγικών έχουν σκοπό να αναδείξουν άρτια καταρτισμένους επιστήμονες, ικανούς να προάγουν τις παιδαγωγικές επιστήμες και να συμβάλλουν στην εξύψωση του επιπέδου και την κάλυψη των αναγκών της εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά ζητήματα παιδαγωγικής.

Περισσότερα
Παρουσίαση Προγραμμάτων MSc & EMBA από το Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος
Η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος παρουσιάζει το νέο κύκλο μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Περισσότερα
Εισαγωγή σπουδών στον Τουρισμό Υγείας και νέα Προγράμματα από το Alpine

Alpine College
Η Συμβουλευτική Επιτροπή του Alpine College επικροτεί την εισαγωγή σπουδών στον Τουρισμό Υγείας και άλλα νέα προγράμματα του Alpine.

Περισσότερα
Σεμινάριο Φ.Π.Α.

Ανάλυση Διατάξεων Φ.Π.Α. όπως ισχύουν με το Ν. 3697/2008
Εισηγητής: Άννα Ρουσάκη, τ. τμηματάρχης Δ/νσης ΦΠΑ του ΥΟΟ

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική