Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Είσαι έτοιμος να γίνεις Spa Manager?

Alpine CenterΕπιτέλους εκπαίδευση για Spa Mangers στην Ελλάδα!

Περισσότερα
Τουριστικά Επαγγέλματα - Εγγυημένη Επαγγελματική Αποκατάσταση

Sybil Hofmann - President Alpine CenterΟ τομέας της Φιλοξενίας & Τουρισμού αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα την αύξηση στη ζήτηση ανθρώπινου δυναμικού. Η βιομηχανία Τουρισμού & Φιλοξενίας αποτελεί ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν μακροπρόθεσμες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Περισσότερα
Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Διεθνές Πανεπιστήμιο ΕλλάδοςΤο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ξεκινά νέα μεταπτυχιακά προγράμματα τον Ιανουάριο του 2009.

Περισσότερα
Από τον Kiss 92,9 τέσσερις ταινίες σε πρώτη προβολή

Από τον Kiss 92,9 τέσσερις  ταινίες σε πρώτη προβολήΟ Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή τέσσερις υπέροχες κινηματογραφικές ταινίες.

Περισσότερα
Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για την Εισαγωγή στα Ελληνικά Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. για το ακαδημαϊκό έτος 2008 - 2009

Την Τρίτη 26 Αυγούστου 2008 ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την Εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2008 - 2009.

Περισσότερα
Βιβλίο Επαγγελματικού Προσανατολισμού "ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2008"

ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2008Το βιβλίο «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2008» από τους κκ Μιχαλούλη Σπύρο και Παυλάκο Νίκο αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου βιβλίου «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2007» που την περυσινή χρονιά βοήθησε χιλιάδες μαθητές και γονείς στην επιλογή των σπουδών τους.

Περισσότερα
Το Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: “εικόνες καλοκαιριού”

Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P.1ο βραβείο: Δωρεάν παρακολούθηση του Α΄ έτους του Ι.Ι.ΕΚ. E.S.P. (αξίας 3600 €)* 2ο βραβείο: Έκπτωση 50% των διδάκτρων του Α΄ έτους του Ι.Ι.ΕΚ. E.S.P. (αξίας 1800 €)* 3ο βραβείο: Φωτογραφική μηχανή Nikon D-80 (αξίας 1000 €) 4ο βραβείο: Έκπτωση 50% των διδάκτρων του προγράμματος e-Learning *τμήμα Φωτογραφίας ή Γραφιστικής

Περισσότερα
Με Μεγάλη Επιτυχία Διοργανώθηκε το Επετειακό Πάρτυ του New York College για τα 20 Χρόνια Λειτουργίας του

New York CollegeΟ εκπαιδευτικός οργανισμός New York College, γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχιών και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργάνωσε το Επετειακό του Party, την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2008, στο Babae Summer Club (Λ. Ποσειδώνος 88, Αστέρας Γλυφάδας).

Περισσότερα
Typography


Περισσότερα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΜΣ Δημόσια Διοίκηση

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 τριανταεπτά (37) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική