Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αρχίζουν σήμερα Τρίτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους τελειόφοιτους των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων. Το πρώτο μάθημα εξέτασης είναι τα Νέα Ελληνικά.

Περισσότερα
Ημέρα Καριέρας στο New York College

New York College
Με την συμμετοχή 27 εταιρειών, διεξάγεται η «Ημέρα Καριέρας» στο New York College για 15η συνεχόμενη χρονιά.

Περισσότερα
Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Συμβουλευτική Ψυχολογία

City University of Seattle - Athens SiteΤο νέο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του City University of Seattle - Athens Site, Master of Arts in Counseling Psychology, απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν αποτελεσματικά με την συμβουλευτική.

Περισσότερα
Πρόγραμμα ΕΒΕΑ-ΟΠΑ: Παράταση Υποβολής Αιτήσεων

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο ΑθηνώνΈως την Παρασκευή 15 Μαΐου θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης επιχειρηματιών και στελεχών της αγοράς, με τίτλο «Σύγχρονη Διοικητική & Πωλήσεις», που παρουσιάζει το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερα
Νέος Πρόεδρος του State University of New York, Empire State College

Ο Πρόεδρος του State University of New York ESC, Dr. Davis και ο Πρόεδρος του New York College, Ηλίας Φούτσης
O Alan R. Davis, Ph.D. ορκίστηκε Πρόεδρος του State University of New York, ESC με μία μεγαλοπρεπή τελετή στις 26 Μαρτίου, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του New York College, κ. Ηλίας Φούτσης.

Περισσότερα
Ολυμπιονίκες στο New York College

Οι Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος μαζί με τον κ. Ηλία Φούτση και κ. Βασίλη Γανωτή, τον Provost του κολλεγίου κ. Αν. Τσιώνο και τον Γεν. Διευθυντή κ. Ανδρέου
Οι Αργυροί Ολυμπιονίκες στην κωπηλασία της Ολυμπιάδας του Πεκίνου Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος, έδωσαν διάλεξη στους φοιτητές του New York College κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του, στα πλαίσια του προγράμματος “Serial of Lectures at New York College”.

Περισσότερα
Σπουδές στις Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές & Πολιτικές Επιστήμες

Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές & Πολιτικές ΕπιστήμεςΜε το πτυχίο που θα αποκτήσετε από τις σπουδές σας στον τομέα των Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών θα μπορείτε να απασχοληθείτε ως πολιτικοί επιστήμονες, ακόλουθοι και γενικότερα υπάλληλοι πρεσβειών, κοινωνιολόγοι κ.α., ενώ θα μπορούσατε να δουλέψετε στον δημόσιο τομέα, σε διάφορους δημόσιους και μη οργανισμούς, σε δικηγορικά γραφεία, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.λπ.

Περισσότερα
Τρείς μεγάλες συναυλίες με την υποστήριξη του Kiss 92,9

Τρείς μεγάλες συναυλίες με την υποστήριξη του Kiss 92,9Με την υποστήριξη του Kiss 92,9 θα πραγματοποιηθούν τρείς από τις μεγάλες συναυλίες των επόμενων μηνών:
9 Μαίου ΤΕΝ YEARS AFTER – ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
12 Ιουνίου SINEAD O’ CONNOR – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
6 Ιουλίου SCORPIONS – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Περισσότερα
Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού»

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τα Τμήματα Γεωγραφίας, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οργανώνουν και λειτουργούν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 στη Χίο.

Περισσότερα
20.000 επισκέπτες και 250 εκθέτες στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Eκπαίδευση

Eκπαίδευση 2009Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών πέρασαν τις πύλες της 11ης Διεθνούς ‘Εκθεσης για την Εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2009 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι με τιμώμενη χώρα την Κύπρο.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική