Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για την Εισαγωγή στα Ελληνικά Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. για το ακαδημαϊκό έτος 2008 - 2009

Την Τρίτη 26 Αυγούστου 2008 ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την Εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2008 - 2009.

Περισσότερα
Βιβλίο Επαγγελματικού Προσανατολισμού "ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2008"

ΠΑΜΕ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2008Το βιβλίο «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2008» από τους κκ Μιχαλούλη Σπύρο και Παυλάκο Νίκο αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου βιβλίου «Πάμε…Πανεπιστήμιο 2007» που την περυσινή χρονιά βοήθησε χιλιάδες μαθητές και γονείς στην επιλογή των σπουδών τους.

Περισσότερα
Το Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P. διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: “εικόνες καλοκαιριού”

Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P.1ο βραβείο: Δωρεάν παρακολούθηση του Α΄ έτους του Ι.Ι.ΕΚ. E.S.P. (αξίας 3600 €)* 2ο βραβείο: Έκπτωση 50% των διδάκτρων του Α΄ έτους του Ι.Ι.ΕΚ. E.S.P. (αξίας 1800 €)* 3ο βραβείο: Φωτογραφική μηχανή Nikon D-80 (αξίας 1000 €) 4ο βραβείο: Έκπτωση 50% των διδάκτρων του προγράμματος e-Learning *τμήμα Φωτογραφίας ή Γραφιστικής

Περισσότερα
Με Μεγάλη Επιτυχία Διοργανώθηκε το Επετειακό Πάρτυ του New York College για τα 20 Χρόνια Λειτουργίας του

New York CollegeΟ εκπαιδευτικός οργανισμός New York College, γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχιών και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργάνωσε το Επετειακό του Party, την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2008, στο Babae Summer Club (Λ. Ποσειδώνος 88, Αστέρας Γλυφάδας).

Περισσότερα
Typography


Περισσότερα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΜΣ Δημόσια Διοίκηση

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 τριανταεπτά (37) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Περισσότερα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΜΣ Οικονομική Ανάλυση

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική Ανάλυση» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 τριανταεπτά (37) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Περισσότερα
Ανακοίνωση χορήγησης Υποτροφιών ΣΕΕΠΕ

Ο ΣΕΕΠΕ, συνεχίζοντας τον θεσμό των υποτροφιών, τον οποίο θέσπισε το 2002, ανακοινώνει την χορήγηση, για το 2010, τριών (3) υποτροφιών για μεταπτυχιακή εργασία στα εξής συγκεκριμένα θεσμικά θέματα.

Περισσότερα
Open Day από το Mediterranean College: Πέμπτη 10 Ιουνίου

Mediterranean College
Το Mediterranean College διοργανώνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου από τις 18.00 έως τις 20.00 Ανοιχτή Ενημέρωση (Open Day) για τους υποψήφιους φοιτητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, στάση Αγγελοπούλου ή σταθμός Βικτώρια).

Περισσότερα
Συμβουλές για να βρείτε δουλειά εν µέσω κρίσης

Συμβουλές για να βρείτε δουλειά εν µέσω κρίσης
Σύµφωνα µε τους ειδικούς, όσοι αποφοιτήσουν φέτος από το πανεπιστήµιο και προσπαθήσουν να εισέλθουν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας θα αντιµετωπίσουν λόγω κρίσης πολύ µεγαλύτερες δυσκολίες. Γι' αυτό τονίζουν ότι το πρώτο µέληµα όσων επιθυµούν να βρουν δουλειά είναι να «προωθήσουν» σωστά τον εαυτό τους και να διαφηµίσουν τα προσόντα τους.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική