Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS 2019

Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά πολλά διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφτούν την Έκθεση BRITISH OPENDAYS στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Η Έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς, που ενδιαφέρονται για Σπουδές σε Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο στη Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα
Open day για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων του HAEC

Εάν είστε επαγγελματίας του τομέα πωλήσεων και επιθυμείτε να εξελίξετε την καριέρα σας, έχετε ακόμη χρόνο να μάθετε πώς το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM) το οποίο ξεκινά αυτό το φθινόπωρο, μπορεί να σας προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις σε επίπεδο management.

Περισσότερα
Professional Diploma in Digital & Social Media

Δεύτερο έκτακτο course με έναρξη στις 9 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα.

Περισσότερα
Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό - ΑΚΜΗ και στη Ρόδο

Πλήθος κόσμου στα λαμπερά εγκαίνια του μεγαλύτερου ιδιωτικού εκπαιδευτικού Οργανισμού στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Βρετανικών Υποτροφιών Chevening: Η Βρετανίδα Πρέσβης Κέιτ Σμιθ απένειμε 2 Υποτροφίες Chevening

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Βρετανική Κυβέρνηση απένειμαν 2 Υποτροφίες Chevening για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020, σε εκδήλωση στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία. Ανοικτές οι αιτήσεις για τη νέα υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021, έως και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερα
Τα Digital Skills στο επίκεντρο της ΔΕΘ 2019, από το Found.ation και την Πρεσβεία των Η.Π.Α.

Workshops, ομιλίες και δημιουργικός διάλογος γύρω από την τεχνολογία και τα skills που απαιτούνται στη νέα εποχή, στο Innov.ation HUB!

Περισσότερα
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην 84η ΔΕΘ

Για μια ακόμη χρονιά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την ACADEMIA, και προσφέρει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου και να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών.

Περισσότερα
Brexit: Δεν αλλάζουν τα δίδακτρα για τους Ελληνες φοιτητές

Στο Brexit και τον τρόπο που αυτό θα επηρεάσει τους φοιτητές στη Βρετανία, αναφέρθηκε η Βρετανίδα πρεσβευτής στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Περισσότερα
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ευρωπαϊκή ελίτ της Εκπαίδευσης

Μία ακόμη ηγετική διάκριση ήρθε να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο των ισχυρών διαπιστευτηρίων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, καθώς έγινε το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που αναγνωρίστηκε ως μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου ΙΕΚ.

Περισσότερα
Δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών και Αγγλικών με το πρόγραμμα E-gnosis

Ο 3οςκύκλος δωρεάν μαθημάτων ξεκίνησε! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στα νέα τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Αγγλικών με το πρόγραμμα E-gnosis.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική