Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Αφιέρωμα: Τουριστική εκπαίδευση

Ο τουρισμός σημειώνει νούμερα ρεκόρ, σε καίριους όμως τομείς η κατάρτιση είναι ελλιπής. Ποιοι είναι οι μηχανισμοί της που πρέπει να ενισχυθούν; Ποιες ειδικότητες έχουν ζήτηση και ποιες είναι οι σχολές - δημόσιες και ιδιωτικές - που τις προσφέρουν; Τι λένε οι ειδικοί;

Περισσότερα
Μάστερ τα πτυχία πενταετούς φοίτησης

Ως μάστερ αναγνωρίζονται πλέον στην Ελλάδα τα πτυχία πενταετών σπουδών, δηλαδή των Πολυτεχνείων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Περισσότερα
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Διοίκηση των Επιχειρήσεων - Master of Business Administration".

Περισσότερα
Ελληνικό Μεταπτυχιακό στη λίστα με τα 15 καλύτερα στην Ευρώπη

Μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα της ευρωπαϊκής κατάταξης των Μεταπτυχιακών στο General Management σύμφωνα με τον έγκυρο οργανισμό Eduniversal, βρίσκεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Βρετανική Κυβέρνηση προσφέρουν μία Υποτροφία Chevening

Οι αιτήσεις για την Υποτροφία Chevening, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, έχουν ανοίξει!

Περισσότερα
Oι Chef Ambassadors του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Νίκος Ρούσσος και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, σε ένα μοναδικό MEET-UP SESSION

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος αναλαμβάνουν καθήκοντα Αmbassador του προγράμματος σπουδών «Επισιτιστικές Τέχνες και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Εστίασης» (BA Culinary Arts and Food Service Development) της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Περισσότερα
"Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών" - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2018-19

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου επανιδρύει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών», το οποίο οδηγεί σε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και σε πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Περισσότερα
Mediterranean College | Αναγνωρισμένες σπουδές στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, στην Ελλάδα

Τώρα μπορείς να κάνεις αναγνωρισμένες σπουδές στην Ελλάδα, στο καλύτερο Βρετανικό Πανεπιστήμιο! Ξεκίνα τις σπουδές σου σήμερα στο Mediterranean College και απόκτησε αναγνωρισμένο Bachelor ή Master από το TOP-30 University of Derby.

Περισσότερα
Νέα υπερσύγχρονα campuses για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας

Η σταθερά ανοδική του πορεία εδώ και χρόνια και οι αυξανόμενες εκπαιδευτικές του ανάγκες οδήγησαν στη δημιουργία δύο νέων υπερσύγχρονων campuses, τα οποία θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον Σεπτέμβριο για να υποδεχτούν τους φοιτητές στο νέο ακαδημαϊκό έτος.

Περισσότερα
Το British Council απένειμε το βραβείο στον νικητή για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Το British Council Βραβείο IELTS 2018 απονεμήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, με φετινό νικητή τον Χαράλαμπο Πιπερίδη, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία, παρουσία της Βρετανίδας Πρέσβεως στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική