Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πλησιάζει!

Η 22α Μαΐου 2019 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα εξ αποστάσεως προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Περισσότερα
Αυτό είναι το μεταπτυχιακό που επιλέγουν τα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων

Το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών, το μεταπτυχιακό που προτιμούν τα πιο επιτυχημένα στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων, είναι εδώ για 17η χρονιά! Κάνε την αίτησή σου έως τις 19/6 και βάλε τις σωστές βάσεις για μία επιτυχημένη καριέρα.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Mediterranean College 2019-2020

Το Mediterranean College διαθέτει 100 υποτροφίες σε 17 Μεταπτυχιακά Προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Περισσότερα
Το British Council διοργανώνει τον τελικό του διαγωνισμού «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες»

Το British Council διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον μεγάλο τελικό του Διαγωνισμού «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 17.00-20.00, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Ο διαγωνισμός έρχεται να κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο ένα ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων, που πραγματοποιήθηκε και φέτος σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα
Ομιλία του Δρ.Παπαδέλη-Επικ.Καθηγητή του Harvard στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, έχει την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον διεθνούς φήμης, κορυφαίο Έλληνα επίκουρο καθηγητή παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Harvard, επιστημονικό συνεργάτη του Νοσοκομείου Παίδων Βοστώνης και ηλεκτρολόγο μηχανικό, Δρ. Χρίστο Παπαδέλη, σε μία ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα: «Απεικόνιση εγκεφάλου: ερευνητικές και θεραπευτικές εφαρμογές σε παιδιά».

Περισσότερα
Καριέρα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία και ολοκληρώνεται στις 3 Ιουλίου 2019.

Περισσότερα
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Σε μαγεύει ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορική διαδρομή του, οι μεταμορφώσεις και οι μεταπτώσεις του; Σε ενδιαφέρει η αξιοποίηση των εργαλείων της σύγχρονης γλωσσολογίας και της θεωρίας της λογοτεχνίας στη μελέτη της ελληνικής λογοτεχνίας ή η επιστημονική εξειδίκευσή σου στην ιστορία και θεωρία του θεάτρου, στην επιβίωση του αρχαίου δράματος, στην υποκριτική και σκηνοθεσία και στη θεατρική αγωγή;

Περισσότερα
Δωρεάν Σεμινάρια Δημοσιογραφίας από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με εκλεκτούς καλεσμένους από τον κλάδο Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ο μοναδικός Global Academic Partner του American Hotel & Lodging Educational Institute στην Ελλάδα

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκινά για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τον American Hotel and Lodging Αssociation [AHLA] και πιο συγκεκριμένα, με το εκπαιδευτικό του ινστιτούτο, American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI]. Σήμερα, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποτελεί τον μοναδικό Global Academic Partner του AHLEI στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Ρυθμίσεις του Υπουργείο Παιδείας για την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχωρά στην κατάργηση του Συμβουλίου Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) και προωθεί την ταχύτατη αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική