Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

ICS Professional Maritime Programme: Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησαν

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers.

Περισσότερα
Όσα πρέπει να προσέξουν όσοι επιλέγουν σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Πώς πρέπει να γίνεται η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος; Τι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όσοι ασχολούνται με τον κλάδο και πώς θα αποκτήσουν τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις;

Περισσότερα
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον το μεταπτυχιακό θεωρείται συχνά το εισιτήριο για την ένταξη των σημερινών υποψηφίων στην αγορά εργασίας. Αν και πολλοί νέοι επιλέγουν το εξωτερικό για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να ολοκληρώσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους σε ένα Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή ακόμη και σε ένα κολλέγιο.

Περισσότερα
Ο κορυφαίος φωτορεπόρτερ των 2 βραβείων Pulitzer, Άλκης Κωνσταντινίδης, στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο σημαντικός και έμπειρος φωτογράφος και φωτορεπόρτερ του Διεθνούς Πρακτορείου Reuters, που έχει κερδίσει 2 βραβεία Pulitzer και έχει υπάρξει στενός συνεργάτης του μεγάλου Έλληνα Φωτογράφου Γιάννη Μπεχράκη, Άλκης Κωνσταντινίδης, επισκέφθηκε το αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα προσκεκλημένος του τομέα Δημοσιογραφίας.

Περισσότερα
Δωρεάν Σεμινάριο για την Επιλογή Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό!

Η εταιρεία Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, διοργανώνουν ένα 4ωρο σεμινάριο για την επιλογή Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περισσότερα
Επαγγελματικός προσανατολισμός και απαραίτητες δεξιότητες για την ένταξη στην αγορά εργασίας

Το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College βοηθάει τους σπουδαστές να επιλέξουν και να ακολουθήσουν εκείνη την επαγγελματική σταδιοδρομία που θα βελτιώσει ποιοτικά την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή καθώς και να αναπτύξουν και να χρησιμοποιούν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους ικανότητες ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστική θέση στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίπλα στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας για 6η χρονιά μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά ως αποκλειστικός Χορηγός Εκπαίδευσης τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας.

Περισσότερα
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην εποχή του τεχνολογικού disruption

Σε μία εποχή όπου η εκθετική ανάπτυξη της τεχνολογίας αλλάζει δραστικά το τοπίο των παγκόσμιων εξελίξεων, ανάμεσά τους και αυτό της εργασίας, η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού αναδύεται ενισχυμένη και επιφορτισμένη με τον, πιο σημαντικό, ίσως, ρόλο στην ιστορία της: να συμβάλει στην ευημερία των ανθρώπων, των οργανισμών και του πλανήτη.

Περισσότερα
25ο Διεθνές Συνέδριο ENOTHE: το μεγαλύτερο γεγονός Εργοθεραπείας φιλοξενήθηκε στην Αθήνα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου της ENOTHE (European Network of Occupational Therapy in Higher Education), ενός από τα πιο σημαντικά γεγονότα Εργοθεραπείας διεθνώς.

Περισσότερα
Δωρεάν εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς στην ημερίδα «Education Evolution: οι προκλήσεις των εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή»

Οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και πρακτικές, από τα social media ως τον προγραμματισμό.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική