Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Αναβάθμισε το περιεχόμενο των social media καναλιών σου μέσα από τα νέα crash courses της KnowCrunch

Αναβάθμισε το περιεχόμενο των social media καναλιών σου μέσα από τα νέα crash courses της KnowCrunch

Η KnowCrunch παρουσιάζει τρία νέα crash courses τα οποία θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο των social media posts και ads σου. Με εισηγητές τους καλύτερους, έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece η KnowCrunch μας συστήνει: Tο  Copywriting for articles, social media posts & advertising διάρκειας 12 ωρών (έναρξη στις 21/6/19), το  Videos for social media posts & advertising διάρκειας 12 ωρών και το Graphics for social media posts & advertising διάρκειας 10 ωρών.

Σε ποιους απευθύνονται τα νέα crash courses της KnowCrunch

Το συγκεκριμένο course απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να γράφουν άριστα copies για τα social media posts και τις διαφημίσεις για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους καθώς και σε όσους θέλουν να γράφουν search engine optimized άρθρα με τίτλους εμπλουτισμένους με σωστά keywords ώστε να αυξήσουν το traffic στo website τους. 

Το Graphics for social media posts & advertising απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούν άριστο graphic content για τα social media posts και τις διαφημίσεις τους για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε εκείνους που θέλουν να μάθουν τα σημαντικότερα εργαλεία για δημιουργία γραφιστικών για τα social media κανάλια τους τα οποία θα αυξήσουν το engagement και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους ή τους πελάτες τους.

Το Videos for social media posts & advertising απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούν άριστο video content για τα social media posts και τις διαφημίσεις τους για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε εκείνους που θέλουν να μάθουν τα σημαντικότερα εργαλεία για δημιουργία videos για τα social media κανάλια τους τα οποία θα αυξήσουν το engagement και θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή τους ή τους πελάτες τους.

Στα 3 crash courses θα μάθετε πώς να:

  • Αξιοποιήσετε τις δημοσιεύσεις και τις διαφημίσεις των κοινωνικών μέσων για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας
  • Δημιουργήσετε αποτελεσματικά copies για τις αναρτήσεις και τις διαφημιστικές καμπάνιες
  • Χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για copywriting / graphics / videos
  • Δημιουργείται γραφιστικά για τα social media posts & διαφημίσεις σας εύκολα και γρήγορα
  • Πουλήσετε σε τρίτους video production services

Για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε το website της KnowCrunch.

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική