Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην 84η ΔΕΘ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην 84η ΔΕΘ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην 84η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη χρονιά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την ACADEMIA, και προσφέρει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου και να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών. 

Καθηγητές, εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργάτες του Γραφείου Β. Ελλάδας, θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο 14, stand 2, καθημερινά από τις 16:00 ως τις 22:00, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 ως τις 22:00. Οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα μπορούν να λάβουν πληροφόρηση για την προοπτική σπουδών στην Κύπρο, τους τομείς σπουδών του Νεάπολις, και τις διαδικασίες εγγραφής για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση «Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η προσφορά του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» με κεντρική ομιλήτρια την Δρ. Ευανθία Δόβα, Λέκτορα Αρχιτεκτονικής, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο περίπτερο 14.

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου >

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική