Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Το HoTEL OPEN FORUM του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Το HoTEL OPEN FORUM του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

ΔΙΑΛΕΞΗ «Οι προκλήσεις του τουριστικού κλάδου σε σχέση με το Ανθρώπινο Δυναμικό»

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, στο πλαίσιο του θεσμού “HoTEL OPEN FORUM: Hosting the Hospitality Leaders”, φιλοξενεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου τη Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΣΕΤΕ, σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Οι προκλήσεις του τουριστικού κλάδου σε σχέση με το Ανθρώπινο Δυναμικό: νοοτροπία και βασικές δεξιότητες ως ειδοποιοί παράγοντες διαφοροποίησης». 

Η κα Ζαμπέτογλου θα μοιραστεί με το κοινό και τους φοιτητές τη μακρά εμπειρία της στον χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των ξενοδοχείων, τη λειτουργία και την οργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων και την κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17.00 - 18.30 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και είναι ανοιχτή για το κοινό.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: κ. Μάνος Φρανζεσκάκης, T 2106199891, mfratz@mitropolitiko.edu.gr 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

_____________________________________________________________________________________________

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον της διεθνούς φιλοξενίας, προάγει την άμεση σύνδεση της αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση, δημιουργώντας ταυτόχρονα στους φοιτητές την πολυπολιτισμική κουλτούρα, απαραίτητο χαρακτηριστικό ενός επιτυχημένου επαγγελματία στον κλάδο του τουρισμού. Με αυτό το σκεπτικό, δημιούργησε τον θεσμό HoTEL OPEN FORUM (Hospitality Tourism Education League), στο πλαίσιο του οποίου υποδέχεται εξέχουσες προσωπικότητες του ξενοδοχειακού κλάδου για να μοιραστούν με το κοινό τις πολύτιμες εμπειρίες από την πολυετή διεθνή ή εγχώρια καριέρα τους. Οι φιλοξενούμενες διαλέξεις αφορούν ένα διαφορετικό θέμα κάθε φορά, το οποίο σχετίζεται άμεσα με το Hospitality Management και τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο παγκοσμίως. 

Μητροπολιτικό Κολλέγιο >

Αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο μπορείτε να πατήσετε like ή να το μοιραστείτε στα social media σας τώρα!

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική