Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Διάλεξη HoTEL OPEN FORUM από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Διάλεξη HoTEL OPEN FORUM από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σημαντική ανακοίνωση! 

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η διάλεξη «Τουρισμός και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης» αναβάλλεται για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και ώρες 17:00-18:30. 

HoTEL OPEN FORUM 2019
T
ο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ και τη CEO της Marketing Greece

Ο θεσμός "HoTEL OPEN FORUM" της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανοίγει το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο και υποδέχεται τον Γιάννη Ρέτσο, Πρόεδρο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Ιωάννα Δρέττα, CEO Marketing Greece, σε μια διάλεξη με θέμα «Τουρισμός και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης» την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρες 17:00-18:30, στο campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74]. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παρουσίαση των βασικών πυλώνων των φορέων που εκπροσωπούν τα δύο γνωστά στελέχη του τουριστικού κλάδου, μέσα από αναλυτική περιγραφή των δράσεων και του σημαντικού ρόλου που έχουν παίξει και εξακολουθούν να παίζουν στον ελληνικό τουρισμό.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσεων: κ. Μάνος Φραντζεσκάκης, T 2106199891, mfratz@mitropolitiko.edu.gr 

____________________________________________________________________________________________________

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (MBA in Hospitality) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η Σχολή έχει βραβευθεί για τρεις συνεχείς χρονιές ως «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017 και 2018 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Μητροπολιτικό Κολλέγιο >

Αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο μπορείτε να πατήσετε like ή να το μοιραστείτε στα social media σας τώρα!

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική