Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

AKMI Gaming Festival με ελεύθερη είσοδο από τη Νο1 Σχολή Gaming στην Ελλάδα!

AKMI Gaming Festival με ελεύθερη είσοδο από τη Νο1 Σχολή Gaming στην Ελλάδα!

Το πρώτο AKMI Gaming Festival είναι γεγονός! Την Τρίτη 8 Μαΐου, 10.00 - 19.00, οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσουν το πρώτο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο, αφιερωμένο στην εικονική πραγματικότητα και το ψηφιακό παιχνίδι.

Σκοπός του #AGF είναι να συνδυάσει το mobility, την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και την τεχνολογία, με την εκπαίδευση, μέσω της γνωριμίας με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που αποτελεί την 1η σχολή Video Game στην Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την αγαπημένη YouTuber και No1 ιέρεια των eSports στη χώρα μας, Χριστιάνα Θάνου. Να παρακολουθήσουν ομιλίες από σπουδαίους επαγγελματίες της βιομηχανίας του Gaming, της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών. Να συμμετάσχουν σε ακαδημαϊκές συναντήσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου και τέλος, να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας στην ειδικά διαμορφωμένη VR Gaming Area powered by Seven Spots & Moxx VR Café.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη αλλά προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής εδώ.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας - Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr |www.facebook.com/iekAKMIedu


Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική