Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Νέα online προγράμματα σπουδών από το Hellenic American University για το εαρινό εξάμηνο 2018 με προνομιακά δίδακτρα

Νέα online προγράμματα σπουδών από το Hellenic American University για το εαρινό εξάμηνο 2018 με προνομιακά δίδακτρα

Τα online προγράμματα του Hellenic American University είναι η κατάλληλη επιλογή, εάν διαμένετε εκτός Αθηνών, οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας δεν σας επιτρέπουν την παρακολούθηση ενός συμβατικού προγράμματος ή απλώς βρίσκετε την εξ αποστάσεως φοίτηση ελκυστική.

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ζήτηση καθώς και την αυξανόμενη ανάγκη για εξ αποστάσεως φοίτηση, το Hellenic American College σας ενημερώνει για τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University εξ ολοκλήρου online με προνομιακά δίδακτρα. Τα προγράμματα που προσφέρονται online είναι τα παρακάτω:

Τα εν λόγω προγράμματα προσφέρονται σε ένα εξαιρετικά ελκυστικό και υποστηρικτικό διαδικτυακό περιβάλλον. Οι φοιτητές επωφελούνται από τα εξής:

  • Ηλεκτρονικές εβδομαδιαίες συνεδρίες σε πραγματικό χρόνο οι οποίες καθορίζονται μετά από κοινή συνεννόηση μεταξύ διδασκόντων και φοιτητών. Καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή, υπάρχουν πολλαπλές ευκαιρίες συμμετοχής και εξατομικευμένης καθοδήγησης.
  • Εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα με σειρά διαδραστικών εργαλείων επικοινωνίας όπως video blogging, blogs και φόρουμ συζητήσεων. Τα συγκεκριμένα εργαλεία παρέχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών με τους διδάσκοντες και τους υπόλοιπους φοιτητές της ομάδας.
  • Εξατομικευμένη βοήθεια και υποστήριξη από τον προσωπικό ακαδημαϊκό σύμβουλο του  κάθε φοιτητή καθώς και τεχνική υποστήριξη από την ομάδα του Help Desk.

Πρακτικές πληροφορίες

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018. 

Δείτε την ιστοσελίδα μας για τις διαδικασίες  εισαγωγής στα προπτυχιακά προγράμματα και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Hellenic American College www.haec.gr ή την ιστοσελίδα του Hellenic American University www.hauniv.edu, να καλέσετε στο 2103680950 ή να στείλετε email στο admissions@hauniv.edu.

Hellenic American College >

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική