Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Έκθεση - Σπουδές στη Γαλλία

Έκθεση - Σπουδές στη Γαλλία

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, 10.00΄ – 18.00΄
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος 

Είσοδος ελεύθερη

To Γαλλικό Ινστιτούτο, πιστό στο σταθερό ετήσιο ραντεβού του με τους υποψήφιους σπουδαστές, οργανώνει και το 2019 την έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από 10.00 ως 18.00.

Η Γαλλία είναι η τέταρτη χώρα υποδοχής αλλοδαπών φοιτητών σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία, καθώς και η πρώτη γαλλόφωνη χώρα υποδοχής ξένων φοιτητών. Το 12% του φοιτητικού πληθυσμού στη Γαλλία αποτελείται από αλλοδαπούς φοιτητές. Όσο αφορά την Ελλάδα, όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν να σπουδάσουν στη Γαλλία.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, θέλοντας να ανταποκριθεί σ’ αυτό το ενδιαφέρον, ανανεώνει το ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους των γαλλικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και το ελληνικό κοινό.

Στην έκθεση σπουδών του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος θα συμμετάσχουν δυναμικά γαλλικά πανεπιστήμια με διεθνή προσανατολισμό, Σχολές διοίκησης επιχειρήσεων παγκοσμίου φήμης, Σχολές μηχανικών μεγάλου κύρους με σκοπό να παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του ελληνικού κοινού. 

Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθούν στο Αuditorium Theo Angelopoulos θεματικές παρουσιάσεις σχετικά με τις σπουδές στη Γαλλία. 

Πρόγραμμα θεματικών παρουσιάσεων

11.30-12.30 : Οι προπτυχιακές σπουδές
12.30-12.45 : Η πλατφόρμα Study&Co
13.00-13.30 : Προγράμματα σπουδών Αριστείας στο τομέα του τουρισμού
15.00-16.00 : Οι μεταπτυχιακές σπουδές
16.00-16.15 : Η πλατφόρμα Study&Co

Στην έκθεση συμμετέχουν τα εξής εκπαιδευτικά ιδρύματα:

Πανεπιστήμια:

Πολυτεχνεία:

Σχολές οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων  / Business Schools:

Σχολές τεχνών:

Πληροφορίες: athenes@campusfrance.org 
Πρόγραμμα: www.ifg.gr

Αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο μπορείτε να πατήσετε like ή να το μοιραστείτε στα social media σας τώρα!

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική