Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Η αγορά της μόδας έχει επιτέλους το δικό της εκπαιδευτικό course και η KnowCrunch εγγυάται την επιτυχία

Professional Diploma in Fashion Business & Marketing

Μάθε marketing & business για τη βιομηχανία της μόδας από τους καλύτερους

Λατρεύεις την μόδα, θέλεις να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση ή εργάζεσαι ήδη σε μία επιχείρηση που σχετίζεται με το fashion αλλά δεν είσαι πολύ σίγουρος ότι οι γνώσεις σου συμπορεύονται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και το marketing; Νιώθεις ότι έχεις μεγάλα κενά στο business και την σύνδεση του με τον κόσμο της μόδας; Μην αγχώνεσαι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σε συστήσουμε με το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch! 

Το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει βασικές δεξιότητες και γνώσεις επικοινωνίας και marketing στις επιχειρήσεις μόδας, για την εγχώρια και διεθνή αγορά. Η KnowCrunch βάζει την πολυβραβευμένη εμπειρία της σ’ ένα ολοκαίνουργιο Diploma και φέρνει την τεχνογνωσία σπουδαίων επαγγελματιών του χώρου της μόδας ένα βήμα πιο κοντά σε σένα. 

Σε ποιον απευθύνεται το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing;

Αν αγαπάς την μόδα, έχεις ανοικτό μυαλό, αποφασιστικότητα, προθυμία να μάθεις και να βελτιώσεις την επιχειρηματική δραστηριότητά σου, και θέλεις να εργαστείς σκληρά για να συμβεί αυτό, τότε το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch έχει σχεδιαστεί για σένα!

Το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing έχει σχεδιαστεί για

 • Στελέχη ή Ελευθέρους επαγγελματίες μόδας
 • Influencers
 • Σχεδιαστές μόδας
 • Επιχειρηματίες
 • Φοιτητές

Ή επιχειρήσεις στο αντικείμενο:

 • Fashion brands, labels & corporations 
 • Fashion marketing agencies 
 • Fashion consulting firms 
 • Fashion εισαγωγείς & κατασκευαστές 
 • Fashion bloggers, media & publishers 

Τι θα κερδίσεις αν παρακολουθήσεις το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch;

H παραγωγή, ο σχεδιασμός, η επικοινωνία, το branding, το management, η αγοραπωλησία, το styling και βέβαια το digital marketing είναι μόνο μερικές από τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει κάποιος για να είναι επιτυχημένος στον χώρο της μόδας. Γι’ αυτό και το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch παρέχει την θεωρητική και πρακτική κατανόηση της στρατηγικής ανάπτυξης και διαχείρισης ενός fashion brand που απαιτείται για μια δυναμική σταδιοδρομία στη βιομηχανία της μόδας.

Στο Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch τίποτα δεν μένει εκτός ύλης

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με το fashion industry και μαθαίνουν πώς να αντιλαμβάνονται τα επερχόμενα trends, να επιλέγουν το style των collections τους και τις πρώτες ύλες. Ακολουθούν τη διαδρομή μίας collection από το studio σχεδιασμού, τη χονδρική και λιανική διανομή έως τον σχεδιασμό ενός fashion corporate website ή ενός B2C & B2B e-shop. 

Κατά την διάρκεια των 3ων μηνών οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στο fashion sales και μαθαίνουν να αναλύουν το κόστος παραγωγής ώστε να δημιουργήσουν ένα production plan και εξοικειώνονται με μερικά από τα βασικά online marketplaces, όπως το Etsy και το Asos. 

Φυσικά, εκτός ύλης δεν θα μπορούσαν να μείνουν το fashion marketing & promotion. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να δημιουργούν επιτυχημένες στρατηγικές marketing και να αξιοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία για να επικοινωνούν ένα αυθεντικό, πολλά υποσχόμενο μήνυμα, με στόχο τη διατήρηση και εδραίωση της εικόνας του brand τους και την βελτιστοποίηση των εσόδων τους.  Η δύναμη της επικοινωνίας διερευνάται, επίσης, σε σχέση με τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις και την μέθοδο παρουσίασης τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα online Μέσα με ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα digital & social media.  

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα υπόλοιπα; 

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι επαγγελματίες είναι assets για τις επιχειρήσεις και αυτό το course έχει σχεδιαστεί για τους φιλόδοξους ανθρώπους της μόδας που είναι πρόθυμοι να βουτήξουν στις εξελισσόμενες τάσεις και απαιτήσεις της βιομηχανίας. 

 • Οι θεματικές ενότητες αναλύουν από την αρχή βήμα προς βήμα πώς λειτουργεί μία επιχείρηση μόδας.
 • Η διάρκεια του course εγγυάται περισσότερες ώρες διδασκαλίας και ώρες πρακτικής εργασίας από ό,τι ο ανταγωνισμός. 
 • Περιλαμβάνει ασκήσεις για να μπορείτε να ενσωματώσετε πρακτικά τις θεωρίες 
 • Όλα τα θέματα καλύπτονται σε βάθος και ανανεώνονται καθημερινά.

Μάθετε από τους καλύτερους, μεταμορφώστε την καριέρα σας και ξεχωρίστε στον χώρο της μόδας.

Μην χάνεις χρόνο, κλείσε εγκαίρως την συμμετοχή σου πριν εξαντληθούν οι θέσεις! 

H τιμή παρακολούθησης είναι για τις έγκαιρες εγγραφές: 1.150€. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 1.450€. Η κανονική τιμή του course είναι: 1.750€. 

 Extra info!

 Course duration: 30 Ιανουαρίου - 22 Απριλίου

 Dates - Hours: Τετάρτη, Πέμπτη & 4 Παρασκευές | 18:00-22:00 (4 hours)

 Course's Venue: OTE Academy | Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι Αττικής, Ισόγειο, Hall of multiple use.  

 Final certification: KnowCrunch 


Αν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο μπορείτε να πατήσετε like ή να το μοιραστείτε στα social media σας τώρα!

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική