Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: MSc Artificial Intelligence | Συνεργασία ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος - Παν/μιο Πειραιώς

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: MSc Artificial Intelligence | Συνεργασία ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος - Παν/μιο Πειραιώς

Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προκηρύσσουν το νέο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τεχνητή Νοημοσύνη (MSc in Artificial Intelligence).

Τα μαθήματα για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-20 θα διεξάγονται από τον Οκτώβριο 2019, τα απογεύματα, στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Αγ. Παρασκευή Αττικής.

Η διάρκεια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι 18 μήνες. Αποτελείται από δύο εξάμηνα φοίτησης και ένα εξάμηνο εκπόνησης της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Δεκτοί θα γίνονται και υποψήφιοι που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά προβλέπεται να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι την έναρξη του Προγράμματος τον Οκτώβριο 2019, στην οποία περίπτωση οφείλουν να προσκομίσουν τα σχετικά πιστοποιητικά κατά την εγγραφή τους.

Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν την αίτηση τους έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων «ΑΡΙΣΤΥΛΛΟΣ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.ds.unipi.gr/pmssys/web/index.php 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://msc-ai.iit.demokritos.gr/ και στη Γραμματεία του Προγράμματος κα. Δώρα Κατσαμώρη, ai@iit.demokritos.gr τηλ. 210 650 3204.

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική