Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Οι Λύσεις μετά τις Πανελλήνιες

Οι Λύσεις μετά τις Πανελλήνιες

Η κα Άννα Δελημάνη, σύμβουλος εκπαίδευσης, με εμπειρία 35 και πλέον ετών στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής, μιλά στο Look4Studies.com για τις εναλλακτικές μετά τις Πανελλήνιες.

Πανελλαδικές εξετάσεις!

Πόσες δεκαετίες γίνεται στόχος ζωής για γονείς και παιδιά; Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι τα πραγματικά αποτελέσματα επιτυχίας ή αποτυχίας είναι αυτά που στην πορεία της ζωής αποδεικνύονται σε κάθε έναν ξεχωριστά και μοναδικά.

«Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη». Πόση αλήθεια κρύβουν αυτά τα σοφά λόγια του λαού.

Λύσεις πάντα υπάρχουν, αρκεί να είμαστε ψύχραιμοι, να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και να αποκομίσουμε δύναμη και γνώση από κάθε προσπάθεια.

Αν θέλουμε να πάμε Σύνταγμα, πάμε μόνο από Κηφισίας; Ή μόνο με το μετρό;

Είμαστε πάντα πιο δυνατοί μετά από κάθε δυσκολία και κανένα αποτέλεσμα, μη αναμενόμενο, δεν μπορεί να ακυρώσει την προσπάθεια και τα όνειρά μας.

Εκπαίδευση ανεξάντλητη!

Είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό υπάρχει πληθώρα επιλογών για ποιοτικές σπουδές, ανάλογα με τις επιθυμίες και τα όνειρα του κάθε νέου.

Ενημερωθείτε, ελέγξτε, τολμήστε και εμπιστευθείτε τους επίσημους συμβούλους σε θέματα εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί για να προτείνουν εναλλακτικές στρατηγικές λύσεις.

Γιατί ένας επίσημος σύμβουλος; 

Γιατί μόνο η εξειδίκευση κάνει την διαφορά σε όλους τους τομείς. Η πληθώρα ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικών σελίδων, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, δεν αρκεί από μόνη της προκειμένου να επιλέξουμε το επόμενο βήμα στην προσωπική και επαγγελματική μας πορεία.

Ο επίσημος σύμβουλος λειτουργεί ως καταλυτικός κρίκος στην σύνθεση, ανάλυση, αφαίρεση και τελικά στην καλύτερη προτεινόμενη λύση, βάσει της προσωπικότητας, των γνώσεων και των αναγκών του κάθε υποψηφίου μοναδικά.

Η έγκριτη πληροφόρηση από επίσημους συμβούλους μπορεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει τις αποφάσεις σας την επόμενη ημέρα.

Όποιο και αν είναι το όνειρό σας, με σωστή καθοδήγηση, πλάνο και δράση, μπορείτε να το πετύχετε!

Άννα Δελημάνη, Σύμβουλος Εκπαίδευσης, Best Counsellors for Education
info@bce.com.grwww.bce.com.gr

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική