Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Αυτό είναι το μεταπτυχιακό που επιλέγουν τα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων

Δικαίως έχει κερδίσει αυτή τη διάκριση καθώς το εν λόγω Πρόγραμμα αποτελεί ένα από τα 15 καλύτερα μεταπτυχιακά της Δ. Ευρώπης τα 4 τελευταία συνεχόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή Οργανισμό αξιολόγησης Eduniversal, ο οποίος κατατάσσει ετησίως ανά επιστημονικό πεδίο τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών 1.000 πανεπιστημίων από 154 χώρες.

Πρώτη επιλογή μεταπτυχιακού από τα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων στο General Management αποτελεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSM) της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τα στατιστικά του Προγράμματος.

Συγκεκριμένα, το περίπου 90% των αποφοίτων του απορροφάται ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών αμέσως μετά την αποφοίτησή του, γεγονός που καθιστά το μεταπτυχιακό ιδιαίτερα περιζήτητο. 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ΠΜΣ αποτελούν οι δύο εξειδικεύσεις που προσφέρει σε υπερσύγχρονα γνωστικά αντικείμενα: Customer Experience Management - Διοίκηση Εμπειρίας Πελάτη (1 από τα 4 Μεταπτυχιακά σε όλη την Ευρώπη) και Management Consulting - Διοικητική Συμβουλευτική (το μοναδικό Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα) καθώς και ο διεθνής προσανατολισμός του Προγράμματος που θεσμοθέτησε εδώ και 11 έτη τα Study Tours σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και Business Schools του εξωτερικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία σε διαφορετικά επιχειρηματικά, εργασιακά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα αλλά και να παρακολουθούν από κοντά νέες επιστημονικές τάσεις και εξελίξεις.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος, χαρακτήρισε «μοναδική» την ευκαιρία αυτή και σημείωσε ότι γίνεται σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και Business Schools της Ευρώπης, όπως το SDA Bocconi στο Μιλάνο, το ETH της Ζυρίχης κ.ά.

Επίσης, δήλωσε: "Αυτό που ξεχωρίζει το MSM είναι η φιλοσοφία του, η οποία αποτυπώνεται στο τρίπτυχο Καινοτομία-Συνεργασία-Διεθνής Προσανατολισμός. Προσφέρουμε γνώσεις στα πλέον σύγχρονα αντικείμενα του χώρου μας με διεπιστημονική προσέγγιση, επιδιώκουμε και έχουμε ουσιαστική συνεργασία με επιχειρήσεις και επαγγελματικούς φορείς, και συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και Business Schools του εξωτερικού για να προετοιμάσουμε στελέχη ικανά να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο."

Κάνε την αίτηση σου στο MSM, σε ένα από τα 15 κορυφαία Μεταπτυχιακά στην Ευρώπη έως τις 28/6.

Κάνε την αίτησή σου εδώ >
Μάθε περισσότερα εδώ >

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική