Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Student for a Day: μία «Business Unusual» εμπειρία για τους μελλοντικούς φοιτητές του Alba

Student for a Day: μία «Business Unusual» εμπειρία για τους μελλοντικούς φοιτητές του Alba

Διαλέξεις, workshops και παρουσίαση σπουδών περιλαμβάνει η καθιερωμένη εκδήλωση γνωριμίας του Alba Graduate Business School.

To Alba ανοίγει τις πύλες του, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να γίνουν φοιτητές του για μια μέρα! 

Στα πλαίσιο του καθιερωμένου Be an Alba Student For A Day, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή και διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν διαλέξεις και παρουσιάσεις από καθηγητές και στελέχη του Alba. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι σε επαφή με την ξεχωριστή εκπαιδευτική νοοτροπία του Αlba, να γνωρίσουν τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις του business school.

Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από θέματα διεθνοποίησης, χρηματοοικονομικών και προσωπικής ανάπτυξης, δικτύωσης & καριέρας, δοσμένα με τον «Business Unusual» τρόπο που χαρακτηρίζει το Alba. 

Πιο συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις όπως: "Finance: A 40-year retrospective" από τον Κώστα Τζιούμη, Επίκουρο Καθηγητή Χρηματοοικονομικών, "When in Rome do as the Romans Do! The Hellinikon project’s casino integrated resort bid in the battlefield of Format and Informal Institutions" από τον Γιώργο Μπατσάκη, Επίκουρο Καθηγητή Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων και τέλος "Personal Branding: Designing an effective networking strategy" από την Μαρία Μωραγιάννη, Διευθύντρια του γραφείου Καριέρας και Αποφοίτων.

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων, Καθηγητής Στέφανος Ζάρκος, θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες και θα παρουσιάσει εν συντομία τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Alba μέσα από το πρίσμα της επαγγελματικής αποκατάστασης. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Δείτε εδώ αναλυτικό πρόγραμμα του Student for a day και εγγραφείτε online εδώ

Ενναλακτικά μπορείτε να  επικοινωνήσετε με την κα Βίκυ Μοσχοπούλου, τηλ.: 210 8964531 (2289), e-mail: StudentForADay@alba.edu.gr

Alba Graduate Business School >

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική