Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Ολυμπιονίκες στο New York College

Οι Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος μαζί με τον κ. Ηλία Φούτση και κ. Βασίλη Γανωτή, τον Provost του κολλεγίου κ. Αν. Τσιώνο και τον Γεν. Διευθυντή κ. Ανδρέου

Οι Αργυροί Ολυμπιονίκες στην κωπηλασία της Ολυμπιάδας του Πεκίνου Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος, έδωσαν διάλεξη στους φοιτητές του New York College κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του, στα πλαίσια του προγράμματος “Serial of Lectures at New York College”.

Οι Αργυροί Ολυμπιονίκες μετέφεραν στους φοιτητές την προσπάθειά τους προς την νίκη όπου εξέθεσαν όλες τις παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψην για να φτάσει κανείς στην κορυφή.  Επιπλέον παρουσίασαν το video από την νικηφόρα λεμβοδρομία στο Πεκίνο και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν από τους φοιτητές, καθηγητές και μέλη της διοίκησης του Κολλεγίου. Ο πρόεδρος, κ. Ηλίας Φούτσης, στον χαιρετισμό του υποδεχόμενος τους Ολυμπιονίκες, αναφέρθηκε ότι η μάθηση είναι σαν την κωπηλασία ενάντια στο ρεύμα του ποταμού και ότι εάν σταματήσεις θα σε παρασύρει το ρεύμα του. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να συνεχίζει κανείς την προσπάθεια, να εξελίσσεται, να βελτιώνεται να μαθαίνει, να χαίρεται και να ευτυχεί.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία ο κ. Βασίλης Γανωτής, Ολυμπιονίκης της Ολυμπιάδας του Μεξικού το 1968 στην πάλη και μέλος του Εθνικού Γυμναστικού  Συλλόγου.

Εν συνεχεία, οι αργυροί ολυμπιονίκες βραβεύθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Ηλία Φούτση και από τον Ολυμπιονίκη κ. Βασίλη Γανωτή με δύο μινιατούρες κωπηλατικών λέμβων από ξύλο και ασήμι.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική