Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Έκθεση: "Εκπαίδευση 2009" - 6 ως 8 Mαρτίου στο Helexpo Palace

Εκπαίδευση 2009

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες της η 11η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2009, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων και φιλοξενεί ως τιμώμενη χώρα την Κύπρο.

Η Εκθεση EKΠAIΔEYΣH η οποία θα διαρκέσει ως τις 8 Μαρτίου 2009, στο Helexpo Palace, στο Μαρούσι φιλοξενεί περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και 14 ακόμη χώρες και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άμεσα και αποτελεσματικά σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.

Από το 1999 η έκθεση EKΠAIΔEYΣH αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική πηγή ενημέρωσης και καθοδήγησης για τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα στη δευτεροβάθμια, στην τριτοβάθμια και στη δια βίου εκπαίδευση από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σταδιοδρόμιο, μια σειρά εκδηλώσεων για εκπαίδευση, εργασία και καριέρα, μεταξύ των οποίων παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και σεμινάρια σχετικά με τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το σχεδιασμό καριέρας, την αναζήτηση εργασίας, τις σπουδές ΜΒΑ και πολλά άλλα.

Η είσοδος στην έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2009 και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟΥ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΩPEΣ ΛEITOYPΓIAΣ: Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009:  09.00 - 19.00 (Eθνικός Τομέας)
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Mαρτίου 2009: 11.00 – 19.00  (Eθνικός & Διεθνής Τομέας)

Το Look4Studies.com θα βρίσκεται εκεί! Επισκεφτείτε το περίπτερό μας για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εκπαίδευση.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική