Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Έκθεση: "Εκπαίδευση 2009" 6 ως 8 Mαρτίου στο Helexpo Palace

Εκπαίδευση 2009

Για 11η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται και φέτος, από 6 έως 8 Mαρτίου, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, η  Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση «EKΠAIΔEYΣH 2009».

Η «EKΠAIΔEYΣH» φιλοξενεί κάθε χρόνο περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και 13 ακόμη χώρες και υποδέχεται πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού) οι οποίοι ενημερώνονται από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άμεσα και αποτελεσματικά σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, σεμινάρια, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.

Από το 1999 η έκθεση «EKΠAIΔEYΣH» αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική πηγή ενημέρωσης και καθοδήγησης για τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα στη δευτεροβάθμια, στην τριτοβάθμια και στη δια βίου εκπαίδευση από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Παράλληλα, με στόχο την ενημέρωση και για την αγορά εργασίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το «Σταδιοδρόμιο» μια σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων και σεμιναρίων σχετικά με τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το σχεδιασμό καριέρας  και την αναζήτηση εργασίας.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Yπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων. Τιμώμενη χώρα για το 2009 είναι η Kύπρος.

Η είσοδος στην έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2009» και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια του «ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟΥ» είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.ekpaidefsi.gr ή επικοινωνήστε με την EuroPartners στο τηλ.: 210 92 21 254 και e-mail: info@europartners.gr

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική