Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Σπουδές στον τομέα του Τουρισμού & της Φιλοξενίας

Σπουδές στον τομέα του Τουρισμού & της Φιλοξενίας

Ο κλάδος του Τουρισμού και της Φιλοξενίας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες. Απασχολεί περίπου 231 εκατομμύρια άτομα και παράγει πάνω από το 10 τοις εκατό του παγκόσμιου ΑΕΠ, σύμφωνα με το World Travel & Tourism Council Rreport 2007. Παγκοσμίως, και ιδιαίτερα στη χώρα μας, όπου κατέχει ξεχωριστή θέση, η βιομηχανία του Τουρισμού και της Φιλοξενίας συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία πλούτου και δημιουργεί ένα μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας.

Δείτε εδώ τα προγράμματα σπουδών στον Τουρισμό >

Η βιομηχανία του τουρισμού παρέχει στους νέους, οι οποίοι ακολουθούν ποιοτική εκπαίδευση σε αυτόν τον τομέα, μια μεγάλη επιλογή προοπτικών σταδιοδρομίας. Στις μέρες μας, οι θέσεις απασχόλησης στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας δεν περιορίζονται μόνο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις εστίασης. Σήμερα, ο κλάδος καλύπτει μια μεγάλη σειρά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, όπως μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και εστιατορίων, εταιρίες τροφοδοσίας, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, αθλητικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, κέντρα υγείας και ομορφιάς, επιχειρήσεις που ειδικεύονται στην ανάπτυξη τουριστικών μονάδων, εταιρίες οργάνωσης συνεδρίων, εταιρίες συμβούλων και πολλά περισσότερα, και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους που αναζητούν μακροπρόθεσμες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Αν ψάχνετε για καριέρα η οποία θα σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση, οι σπουδές στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας θα πρέπει να είναι η επιλογή σας! Τα προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις του κλάδου, θα σας εξοπλίσουν με τα κατάλληλα εφόδια και τις γνώσεις, που μαζί με το ταλέντο και το πάθος αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο.

Χρησιμοποιήστε τη Μηχανή Αναζήτησης του Look4Studies.com και βρείτε όλα τα προγράμματα σπουδών στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, με αναλυτικές περιγραφές, κριτήρια εισαγωγής και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξετε τις κατάλληλες για εσάς σπουδές.
 
Δείτε εδώ τα προγράμματα σπουδών στον Τουρισμό >

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική