Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Από τον Kiss 92,9 πέντε ταινίες σε πρώτη προβολή

Kiss 92,9

O Kiss 92,9 παρουσιάζει  σε  πρώτη προβολή την  ταινία  Filth and Wisdom - Ηθική και Χυδαιότητα  τη σκηνοθεσία στην οποία έχει κάνει η Madonna.

H προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο Odeon Starcity, Λεωφ.Συγγρου 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος.

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου ο Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή την ταινία The Day the Earth Stood Still - Όταν η Γή Σταματήσει, με πρωταγωνιστή τον Κυάνου Ρήβς.

H προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στο Odeon Kosmopolis Λεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι (Κόμβος Αττικής Οδού).

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι επόμενες πρώτες προβολές είναι στις ταινίες:

The Wrestler - Ο Παλαιστής / Μίκι Ρούρκ και Μαρίζα Τομέι.
The Spirit  / του Φράνκ Μίλλερ.
Passengers - Οι Επιβάτες / Άν Χάθαγουει.

Λίγα λόγια για τις ταινίες:

1. Filth and Wisdom - Ηθική και Χυδαιότητα.

Τρεις όχι και τόσο συνηθισμένοι άνθρωποι συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λονδίνο. Αν και οι χαρακτήρες τους είναι τελείως διαφορετικοί, έχουν ένα κοινό στόχο: Να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους έστω κι αν αναγκαστούν να υποκύψουν σε κάθε συμβιβασμό. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» για τους τρεις ήρωες που συνειδητοποιούν ότι το μονοπάτι της χυδαιότητας οδηγεί στην ηθική και το μονοπάτι της ηθικής οδηγεί στην χυδαιότητα.

2. The Day the Earth Stood Still - Όταν η Γη Σταματήσει, με πρωταγωνιστή τον Κηάνου Ρήβς. Μαζί του η Κάθι Μπέιτς.

Ταινία που η ιστορία της βασίζεται στο διάσημο, πρωτότυπο τίτλο του 1951, “The Day the Earth Stood Still”, μόνο που η απειλή εξόντωσης της Γης δεν έρχεται πια από τα πυρηνικά όπλα, αλλά από το διαταραγμένο οικοσύστημα. Πολυαναμενόμενο, περιπετειώδες, επικό φιλμ με καταπληκτικά ειδικά εφέ, το “The Day the Earth Stood Still”, μέσα από το σασπένς και την αγωνία, δίνει ένα μοντέρνο οικολογικό μήνυμα: οι άνθρωποι χρειάζονται τη Γη για να υπάρχουν, όχι η Γη τους ανθρώπους.

Ο Κιάνου Ριβς, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ερμηνεύει ένα επισκέπτη από το Σύμπαν που η παρουσία του στη Γη δημιουργεί αναστάτωση, απορίες και συζητήσεις. Επιστήμονες και πολιτικοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μυστήριο της επίσκεψής του, μια μητέρα με τον γιο της καταλαβαίνουν ότι ήρθε για να δώσει το μάθημα στους ανθρώπους πως η Γη δεν μπορεί να ζήσει μαζί τους και πως για να ζήσει πρέπει οι άνθρωποι να εξαφανιστούν…

3. Ο Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή μία από τις πιό αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς τη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, The Wrestler.

Μίκι Ρούρκ και Μαρίζα Τομέι στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους.

4. The Spirit. Βασισμένο στο κόμικ του Γουίλ Έισνερ.

Πρωταγωνιστούν: Γκάμπριελ Μάτς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Εύα Μέντες.

Ένας από του καλύτερους αστυνόμους σκοτώνεται εν ώρα εργασίας και επιστρέφει στα εγκόσμια με υπερφυσικές δυνάμεις με μοναδικό σκοπό να πολεμήσει ενάντια σε όλες τις δυνάμεις του κακού που πολιορκούν την πόλη του. Γύρω του τέσσερις γοητευτικές γυναίκες που άλλοτε τον βοηθούν και άλλοτε κάνουν δυσκολότερο το έργο του.

5. Passengers, με πρωταγωνίστρια την Άν Χάθαγουει.

Μία νεαρή ψυχολόγος, η Κλερ, αναλαμβάνει την ψυχολογική υποστήριξη των πέντε μοναδικών επιζώντων μιας αεροπορικής τραγωδίας. Στην πρώτη τους κοινή συνεδρία μοιράζονται τις κοινές τους αναμνήσεις από το δυστύχημα. Όλοι αναφέρουν μια έκρηξη που η υπεύθυνη αεροπορική εταιρία ισχυρίζεται ότι δεν συνέβη πότε. Ανάμεσα σε πολλά παράδοξα που συμβαίνουν οι επιζήσαντες αρχίζουν να εξαφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο. Η Κλερ είναι αποφασισμένη να ξεδιαλύνει το μυστήριο όποιες και αν είναι οι συνέπειες.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική