Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος: Νέα Ακαδημαϊκά Προγράμματα από τον Ιανουάριο του 2009

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι το πρώτο Ελληνικό Κρατικό Πανεπιστήμιο στο οποίο τα μαθήματα γίνονται στην Αγγλική Γλώσσα. Σε μια εποχή όπου η Ελλάδα εξελίσσεται σε οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο στόχος του ΔΙΠΑΕ είναι να αποτελέσει κέντρο αριστείας στην εκπαίδευση και την έρευνα και να διαμορφώσει, μέσω αυτών, νέες προοπτικές για τη συνεργασία και την αναπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης προσφέρει νέα ακαδημαϊκά προγράμματα από τον Ιανουάριο του 2009 για τα οποία γίνονται ήδη αιτήσεις μέχρι την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων.

Για να Εκδηλώσετε το Ενδιαφέρον σας, να Στείλετε Email απ' ευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό και να δείτε αναλυτικές περιγραφές, κριτήρια εισαγωγής και πρόσθετες πληροφορίες για τα νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, επιλέξτε τα παρακάτω links.

To Executive MBA είναι δομημένο έτσι  ώστε να πληροί τις ανάγκες στελεχών επιχειρήσεων από όλη την Ευρώπη με μεγαλύτερη έμφαση στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σχεδιασμένο από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς διεθνούς φήμης και αναγνώρισης σε συνεργασία  με Διευθύνοντες μεγάλων επιχειρήσεων, το Executive MBA διαμορφώθηκε σε στενή συνεργασία με εξέχοντες οργανισμούς της ευρύτερης περιοχής. Το πρόγραμμα είναι μερικής παρακολούθησης (part time) και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν μαθήματα τρεις ημέρες στο τέλος κάθε μήνα (Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή) επί 24 μήνες, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται σε επαφή με το Διεθνές Πανεπιστήμιο με ψηφιακή διασύνδεση μέσω Διαδικτύου, το οποίο επίσης θα χρησιμοποιείται και ως μέσο διδασκαλίας.

Το  μονοετές, πλήρους φοίτησης Msc in Management είναι ένα ιδιαίτερα ευλέλικτο πρόγραμμα απόκτησης γνώσεων και ικανοτήτων, το οποίο παρέχει τις προϋποθέσεις για σταδιοδρομία στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων, του Marketing, της επιχειρησιακής λειτουργίας και τεχνολογίας καθώς και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Το μονοετές, πλήρους φοίτησης Msc in Banking and Finance έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στους φοιτητές τα εφόδια για σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών οργανισμών και επιχειρήσεων.  Το πρόγραμμα καλύπτει θέματα σχετικά με την εμπορική και επενδυτική τραπεζική, τη διαχείριση κεφαλαίων και τη χρηματοοικονομική επιχειρήσεων, τα διεθνή οικονομικά και τη διαχείριση κινδύνων.

Για να ενημερωθείτε για τις Ημερίδες Ενημέρωσης επιστεφτείτε τη σελίδα International Hellenic University / Events.
Μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.ihu.edu.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 807523,-5-6.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική