Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Συνέδριο της 8ης Περιφέρειας του Association of Collegiate Business Schools and Programs που διοργανώνει το University of Indianapolis

University of Indianapolis

To Athens Campus του University of Indianapolis, θα οργανώσει στο πολιτιστικό κέντρο του στην Πλάκα (Μάρκου Αυρηλίου 5 & Κυρρήστου) το διεθνές συνέδριο του Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP). Το University of Indianapolis (UIndy), αξιολογημένο ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα (top-tier university), που προσφέρουν μεταπτυχιακές σπουδές (Master και Doctorate) στις Κεντροδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με ανάλυση του αμερικανικού περιοδικού U.S. News & World Report, και πιστοποιημένο από το North Central Association of Colleges & Schools των ΗΠΑ, είναι ταυτόχρονα πιστοποιημένο και από το Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP).

To ACBSP που εδρεύει στις ΗΠΑ, είναι η κορυφαία εξειδικευμένη ένωση πιστοποίησης πανεπιστημιακών προγραμμάτων διοίκησης (business), η οποία υποστηρίζει και επιβραβεύει διακεκριμένα προγράμματα διδασκαλίας. Τα πρότυπα της ένωσης, χρησιμοποιούνται σε διεθνές επίπεδο με στόχο τη διαρκή αξιολόγηση και διασφάλιση τεσσάρων βασικών εκπαιδευτικών προτεραιοτήτων: α) την προώθηση της μάθησης με επίκεντρο τον φοιτητή, β) την ενθάρρυνση του εκπαιδευτικού προσωπικού ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, γ) τη διατήρηση υψηλών ακαδημαϊκών προτύπων σε όλα τα πανεπιστήμια και δ) την καθιέρωση δράσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν την ικανότητα αναγνώρισης και κατανόησης των πολιτισμικών διαφορών. Η 8η Περιφέρεια, του ACBSP περιλαμβάνει πανεπιστημιακά ιδρύματα που λειτουργούν εκτός ΗΠΑ.

Ο Chancellor του Athens Campus και Αντιπρόεδρος του University of Indianapolis στις ΗΠΑ κ. Βασίλης Μποτόπουλος, που είναι και ο τωρινός πρόεδρος της 8ης Περιφέρειας του ACBSP, χαιρετίζει το συνέδριο λέγοντας “Μας δίνει μεγάλη χαρά που διοργανώνουμε το συνέδριο του ACBSP για άλλη μια φορά. Είμαστε περήφανοι που μας πιστοποιεί ένας οργανισμός τέτοιου βεληνεκούς. Αποτελεί βασική αποστολή μας η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, και η αξιολόγηση και επαναπιστοποίηση του Ιδρύματός μας αποτελεί μια πολύ σοβαρή διαδικασία που διασφαλίζει την διατήρηση των υψηλών εκπαιδευτικών προτύπων μας”.

Ο κ. Στηβ Πάρσκεϊλ Διευθυντής Πιστοποίησης της ACBSP στην τελευταία του επίσκεψη στο Athens Campus του University of Indianapolis, δήλωσε ότι : «Η πιστοποίηση από την ACBSP τοποθετεί το University of Indianapolis και το Παράρτημα Αθηνών στην προνομιακή θέση να αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά παραρτήματα στον κόσμο».

Το συνέδριο θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2008, και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό κέντρο του University of Indianapolis στην Πλάκα, με την συμμετοχή συνέδρων από την Ευρώπη, την Αφρική, την Αμερική και την Ασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το κεντρικό κτίριο του Athens Campus του University of Indianapolis, στην Ηπίτου 9, στο Σύνταγμα (τηλ.: +30 210 323 7077), ή να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο www.uindy.gr.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική