Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Oι νέες ταινίες των Αντόνιο Μπαντέρας - Μόργκαν Φρήμαν και Τζών Τραβόλτα - Ντένζελ Ουάσινγκτον, σε πρώτη προβολή

O Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή τις νέες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν οι Αντόνιο Μπαντέρας - Μόργκαν Φρήμαν και Τζών Τραβόλτα - Ντένζελ Ουάσινγκτον.

  1. Ο Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή την ταινία The Code - Οι Εντιμότατοι Διαρρήκτες, με πρωταγωνιστές τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Μόργκαν Φρήμαν. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009, στον κινηματογράφο Kosmopolis Odeon στις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
    (λεπτομέρειες πιό κάτω).
  2. Ο Kiss 92,9 παρουσιάζει σε πρώτη προβολή την ταινία Taking Of Pelham 1 2 3 - Επίθεση Στο Συρμό, με πρωταγωνιστές τον Τζών Τραβόλτα και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί (πιθανότατα) την Τετάρτη 22 Ιουλίου.
    (λεπτομέρειες πιό κάτω).

_
Οι ταινίες:

The Code - Οι Εντιμότατοι Διαρρήκτες

Ο Κιθ Ρίπλεϊ, ένας χαλαρός και πανούργος αρχικλέφτης, ζει σύμφωνα με τον Κώδικα των Κλεφτών: κάνε τη δουλειά, προστάτευσε τον συνεργάτη σου, μην δειλιάσεις και ποτέ μα ποτέ μην συνεργαστείς με την αστυνομία. Ο Κιθ έχει βάλει στο μάτι τα δύο τελευταία αυγά Faberge που φτιάχτηκαν ποτέ, τα οποία φυλάσσονται σε μια απόρθητη αποθήκη, ώστε να μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος του στη Ρωσική Μαφία. Για την πολύπλοκη αυτή ληστεία συνεργάζεται με τον Τζακ, έναν νεαρό κλέφτη, και με την πανέμορφη, αλλά και ευφυή, Άλεξ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι που κάποιος, ή κάποια, σπάει τον Κώδικα...

Η ταινία “Εντιμότατοι Διαρρήκτες” είναι η ιστορία ενός βετεράνου κλέφτη, που επιστρατεύει τη βοήθεια ενός νέου απατεώνα για μια τελευταία δουλειά, με την οποία θα ξεπληρώσει τα χρέη του στη ρωσική Μαφία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι Μόργκαν Φρίμαν και Αντόνιο Μπαντέρας. “Αποτελούν κι οι δύο μια dream team” δηλώνει με ενθουσιασμό η σκηνοθέτιδα Μίμι Λέντερ. “Έλαβα κι από τους δυο υπέροχες ιδέες και συνεισφορές. Ήταν απόλαυση η συνεργασία μαζί τους. Είχα την τύχη να δουλεύω με εξαιρετικούς ηθοποιούς στην ταινία αυτή.”

Taking Of Pelham 1 2 3 - Επίθεση Στο Συρμό

Ο Γουόλτερ Γκάρμπερ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) δουλεύει ως συντονιστής κυκλοφορίας στο μετρό της Νέας Υόρκης. Η ήρεμη καθημερινότητα του μετατρέπεται στο απόλυτο χάος, όταν μια τετραμελής ένοπλη ομάδα κακοποιών καταλαμβάνει ένα συρμό. Ο «εγκέφαλος» της ομάδας, που ακούει στο όνομα Ράιντερ (Τζον Τραβόλτα), απειλεί να εκτελέσει όλους τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας αν δεν του καταβληθεί μέσα σε μια ώρα ένα τεράστιο ποσό. Καθώς η ένταση κορυφώνεται, ο Γκάρμπερ θα χρησιμοποιήσει όλες του τις γνώσεις για το δίκτυο του μετρό, σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τον Ράιντερ και να σώσει τους ομήρους. Υπάρχει όμως ένας γρίφος τον οποίον ο Γκάρμπερ αδυνατεί να λύσει: ακόμη κι αν οι κακοποιοί πάρουν τα χρήματα, πώς θα μπορέσουν τελικά να ξεφύγουν;

Ο κορυφαίος σκηνοθέτης ταινιών δράσης Τόνι Σκοτ υπογράφει το ριμέικ της καλτ περιπέτειας του 1974 ‘Ώρα 1:23, Πανικός στο Μετρό της Νέας Υόρκης’, με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον και Τζον Τραβόλτα να αναλαμβάνουν τους ρόλους των Γουόλτερ Ματάου και Ρόμπερτ Σο αντίστοιχα. Και οι δύο ταινίες είναι βασισμένες στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του Τζον Γκόντι, η δεύτερη όμως μεταφορά προσαρμόζει την υπόθεση του βιβλίου στη Νέα Υόρκη του σήμερα, δημιουργώντας ένα κορυφαίο σύγχρονο θρίλερ.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική