Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας της Metro με το Look4Studies.com

Στρατηγική Συνεργασία Metro - Look4Studies.com

Η Metro ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με το «look4studies.com», το πιο ολοκληρωμένο site για σπουδές στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η εφημερίδα Metro θα φιλοξενεί κάθε δεκαπενθήμερο ειδική ενότητα με αρθρογραφία σχετική με τις σπουδές στην Ελλάδα, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους σπουδαστές. Επιπλέον η εφημερίδα «Metro» θα συμμετέχει με την μορφή του Χορηγού Επικοινωνίας σε διάφορες εκδηλώσεις που το «look4studies.com» θα πραγματοποιεί.

Πρόκειται για μια σημαντική αλλά και ταυτόχρονα ποιοτική συνεργασία μέσω της οποίας η εφημερίδα Metro θα προσεγγίζει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ηλικιακό αναγνωστικό κοινό που αναζητά την σωστή ενημέρωση σχετικά με τις σπουδές στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα προσθέτει ακόμη έναν ποιοτικό συνεργάτη στους ήδη υπάρχοντες.

Το «look4studies.com» είναι το μοναδικό ελληνικό site που προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες: Δυναμική Πληροφόρηση για σπουδές στην Ελλάδα που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, Μηχανή Αναζήτησης για γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη αναζήτηση προγραμμάτων σπουδών και εκπαιδευτικών οργανισμών, με αναλυτικές περιγραφές, κριτήρια εισαγωγής και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, Πρόσθετες Υπηρεσίες Σπουδών για την εξυπηρέτηση των χρηστών, όπως υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού, εύρεση κέντρου εκμάθησης ξένων γλωσσών / Η/Υ, χρηματοδότηση σπουδών.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική