Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Πρόσκληση σε Εκδηλώσεις Ενημέρωσης από την iCon International Training

iCon International TrainingΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑΤην Τετάρτη 24 Ιουνίου (19:00) και την 1 Ιουλίου (19:00) στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της iCon στην Αθήνα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ενημέρωσης για την επόμενη έναρξη των προγραμμάτων.

Η iCon βασιζόμενη στη φιλοσοφία της που είναι να προσφέρει σε όλη την Ελλάδα Προγράμματα Σπουδών με υψηλή διαχρονική αξία για επιτυχή καριέρα, προσφέρει προγράμματα στους τομείς της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού, της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, του real estate, των χρηματοικονομικών, της διαχείρισης έργου (project management), της διαχείρισης κρίσεων, της διοίκησης επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ, των λογιστικών κλπ. Τα προγράμματα προσφέρονται σε μορφή ευέλικτης και εξ’ αποστάσεως μάθησης, ώστε να δίνεται η δυνατότητα επιτυχούς συμμετοχής σε άτομα που κατοικούν ή/και εργάζονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος. Τα Κρατικά και Κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια του Λέστερ (Leicester) (Νο 1 Πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, Times Award 2008 και 2ο Καλύτερο για Σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Guardian Rankings, www.guardian.co.uk/education) και Heriot Watt του Εδιμβούργου (το Καλύτερο Πανεπιστήμιο για Bachelor, Guardian Rankings, www.guardian.co.uk/education) προσφέρουν έτσι στην Ελλάδα (www.icon.gr) μία σειρά καινοτόμων προγραμμάτων όλων των επιπέδων δηλαδή Certificates, Diplomas, Bachelor (Πτυχία), Master/MBA (Μεταπτυχιακά) αλλά και Διδακτορικά (Doctorates). Τα προγράμματα ξεκινούν τουλάχιστον τέσσερις φορές ανά έτος και οι επόμενες ενάρξεις είναι τον Ιούλιο & τον Οκτώβριο. Σημειωτέο ότι η iCon έχει συμπληρώσει ήδη 12 χρόνια συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Λέστερ, διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προγραμμάτων που προσφέρει. Οι σπουδαστές τόσο των προπτυχιακών (Bachelor) όσο και των μεταπτυχιακών (Master) προγραμμάτων, αποκτούν τον αυθεντικό τίτλο του αντίστοιχου Πανεπιστημίου χωρίς περιττές και άσκοπες μετακινήσεις και ταλαιπωρία. Με βάση και τις νεώτερες εξελίξεις ως προς την αναγνώριση των τίτλων σπουδών στη χώρα μας το ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ) αναγνωρίζει μόνο τα προγράμματα στα οποία ο σπουδαστής τυπικά είναι εξ αποστάσεως σπουδαστής Πανεπιστημίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (distance learning και external programmes), ΦΕΚ 80 Τεύχος Α, 1/04/2005.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κανονίσουν προσωπική συνάντηση σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί. Τα ειδικά εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη της iCon δεν δίνουν απλώς πληροφορίες για τα προγράμματα, αλλά παίζουν και συμβουλευτικό ρόλο και συζητούν με τους ενδιαφερόμενους τους γενικότερους στόχους που έχουν για την εξέλιξη της καριέρας τους  και για την προσωπική τους ζωή, ώστε να τους βοηθήσουν να λάβουν την σωστή απόφαση σχετικά με την επιλογή του τομέα στον οποίο επιθυμούν να εξειδικευθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την iCon International Training, στα τηλέφωνα: 210 9248534, 2310264570, www.icon.gr.

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική