Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Από τον Kiss 92,9, δώρο ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, για την παρουσίαση του νέου Album της Dido.

Dido

Ο Kiss 92,9 πραγματοποιεί διαγωνισμό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ένα τυχερό ζευγάρι που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, 18 και 19 Οκτωβρίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Οι τυχεροί ακροατές θα παραστούν  στην παρουσιάση του νέου Album της Dido, θα την γνωρίσουν, θα φωτογραφηθούν και  θα έχουν την ευκαιρία να της απευθύνουν ερωτήσεις. Όσοι ακροατές επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να συντονιστούν στον Kiss 92,9 και να απαντούν σωστά στις ερωτήσεις των παραγωγών, σχετικά με την Dido. Η κλήρωση για το τυχερό ζευγάρι θα γίνει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 14.30.

Η Dido:

Η Dido είναι μία από τις εκπληκτικές παρουσίες, στην σύγχρονη μουσική σκηνή. Αδελφή του Rollo των Faithless, έχει κάνει πολλές συνεργασίες με καλλιτέχνες.

Έχει κερδίσει τέσσερα Brit Awards  και ένα MTV EUROPE MUSIC AWARD, το 2001 ως καλύτερη νεοεμφανιζόμενη. Ερμήνευσε το τραγούδι 5 Seconds με τον Σενεγαλέζο Youssou N’ Dour στα πλαίσια συναυλίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

To νέο της Album έχει τον τίτλο Safe Trip Home και η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του θα γίνει  στο Λονδίνο, στις 19 Οκτωβρίου.π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική