Υπηρεσίες Σπουδών  /  

Συμβουλευτική Εκπαίδευσης

Συμβουλευτική Εκπαίδευσης


Συμβουλευτική ΕκπαίδευσηςΟ εντονότατος ανταγωνισμός και η πληθώρα επιλογών, ως προς το ακαδημαϊκό ίδρυμα, το πρόγραμμα, τη μορφή σπουδών, την εξειδίκευση, τον προορισμό, το κόστος και άλλα χαρακτηριστικά καθιστούν την εξεύρεση του κατάλληλου προγράμματος για τον κάθε υποψήφιο μία επίπονη, πολύπλοκη, και χρονοβόρο διαδικασία. Ωστόσο, η εμπειρία και η εξειδίκευση ενός Συμβούλου Εκπαίδευσης μπορούν να δώσουν τη λύση.

Η συμβουλευτική εκπαίδευσης προσφέρει υποστηρικτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες και προσωποποιημένες. Από τη δημιουργία του ατομικού προφίλ του υποψήφιου και την έρευνα και πρόταση προγραμμάτων και κατευθύνσεων βάσει των ατομικών χαρακτηριστικών, προτιμήσεων, και επιδιώξεων, μέχρι τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων, του βιογραφικού σημειώματος, και την προετοιμασία για τη συνέντευξη. Στόχος είναι ο κάθε υποψήφιος να επιλέξει το καταλληλότερο πρόγραμμα σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ προφίλ, να αναδειχθούν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ δυνατά χαρακτηριστικά και να στεφθεί η αίτησή του/της με επιτυχία.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες από την Admitted!


Η Admitted! Education Advisors and Agents είναι ένα νέο και πρωτοποριακό γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης που έχει ως αποστολή την παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων των υποψηφίων, παρέχοντας υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις του κάθε υποψήφιου.

Το επίπεδο των υπηρεσιών της Admitted! στηρίζεται πάνω στη διεθνή εμπειρία του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Τσουκαλά, στο χώρο της εκπαίδευσης και στις κάτωθι αξίες:

 • Επαγγελματισμός και Υπευθυνότητα
  Αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κάθε περίπτωση, εξετάζοντας όλες τις δυνατές επιλογές, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, τα οποία υποδεικνύουν η οργάνωσή μας και η εμπειρία μας στο χώρο.
 • Διαρκής επικοινωνία και Προσωποποιημένες υπηρεσίες
  Η διαρκής επικοινωνία, η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, και το φιλικό περιβάλλον αποτελούν τη βάση κάθε συνεργασίας.
 • Σεβασμός
  Σεβασμός στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υποψήφιου, στη διαφορετικότητα και στην ατομικότητά του, στους στόχους και τα όνειρά του.

Ποιές είναι οι υπηρεσίες της Admitted!;

 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την επιλογή του καλύτερου τομέα σπουδών και της καταλληλότερης εξειδίκευσης πάντα με επίκεντρο τις προσωπικές επιδιώξεις και προτιμήσεις, καθώς και τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις δεξιότητές σου.
 • Συμβουλευτική καθοδήγηση για να επιλέξεις το καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα και πρόγραμμα για σένα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά στη συμπλήρωση των αιτήσεων και στη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας.
 • Σύνταξη και αξιολόγηση του επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματός σου.
 • Προετοιμασία για τη συνέντευξη (mock interviews).

Για να επικοινωνήσετε και να κανονίσετε μία πρώτη συνάντηση:

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου 40 & Βαλαωρίτου 7, Χαλάνδρι
Τηλέφωνα: 210-6841831, 6945661975
email: info@education-consulting.gr, www.education-consulting.gr

Skylines Study Abroad


Σπουδές στην Αγγλία
Δωρεάν σπουδές στην Ολλανδία/ Σουηδία/ Δανία σε αγγλόφωνα τμήματα
Ιατρικές σπουδές στην Ευρώπη

Η Skylines Study Abroad παραμένει η πρώτη επιλογή για όλες τις ακαδημαϊκές σας υποθέσεις για τα τελευταία 20 χρόνια, καθώς προσφέρουμε πλήρεις ακαδημαϊκές υπηρεσίες, για μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Με τη Skylines Study Abroad σπουδάζετε στο εξωτερικό στα καλύτερα Πανεπιστήμια, Κολλέγια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη!

Οι ιδρυτές της Skylines Study Abroad, με μακρά πείρα στο χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγητές και σύμβουλοι στο Κολλέγιο Αθηνών, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αξιόπιστες υπηρεσίες!

Προπτυχιακές & Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού

 • Εισαγωγή σε Βρετανικά Πανεπιστήμια
 • Εισαγωγή σε αναγνωρισμένα αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια σε Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία (χαμηλά ή καθόλου δίδακτρα)
 • Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Κτηνιατρική σε αναγνωρισμένα αγγλόφωνα κρατικά Πανεπιστήμια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης
 • Εισαγωγή σε τουλάχιστον 50 συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της Ελβετίας, Αμερικής, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Κίνας

Απευθυνθείτε στους συμβούλους μας για την επιλογή και την εγγραφή σας στο Πανεπιστήμιο της αρεσκείας σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για:

 • να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, οργανωμένες και προσαρμοσμένες στις ακαδημαϊκές ανάγκες και τα όνειρά σας, από μια μόνο πηγή.
 • να λάβετε συμβουλές από ειδικούς που καταλαβαίνουν την ελληνική πραγματικότητα σε κοινωνικό και νομικό πλαίσιο
 • να εξοικονομήσετε χρόνο και να αυξήσετε δραματικά τις πιθανότητές σας να γίνετε δεκτός από το Πανεπιστήμιο της επιλογής σας
 • να λάβετε αξιόπιστες απαντήσεις σχετικά με την ποιότητα του κάθε Πανεπιστημίου και να βρείτε πληροφορίες με βάση την εμπειρία των συμβούλων μας
 • να καθορίσετε αν είστε πλήρως προετοιμασμένος για το Πανεπιστήμιο της επιλογής σας και να λάβετε εναλλακτικές λύσεις, ή την κατάλληλη προετοιμασία μαθημάτων που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο σας

http://studytravel.gr/study_abroad/view/university_placement
60, Amarousiou-Halandriou Avenue,
15125 - Paradeisos Amarousiou, Athens-Greece
tel: +30 210 6777779 (207)
fax: +30 210 6729200
email: studies@skylines.gr
web: www.studytravel.gr

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική