Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Το YES to Shipping Forum είπε το μεγάλο «NAI» στη Ναυτιλία

Το YES to Shipping Forum, όπου αποτέλεσε τη λήξη της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Περισσότερα
Το Look4Studies.com σε στέλνει να σπουδάσεις με υποτροφία!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε 1 πλήρη διετή υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ αξίας 7.500€!

Περισσότερα
Mediterranean College | Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Απόκτησε ισχυρό και αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor ή Master από το TOP-30 University of Derby στην ειδικότητα της επιλογής σου.

Περισσότερα
Πανελλαδικές | Πού θα φτάσουν οι φετινές βάσεις

Η Ιατρική Αθηνών θα απολέσει το ψυχολογικό της όριο των 19.000 μορίων. Για την εισαγωγή στην πλέον περιζήτητη σχολή των ΑΕΙ φέτος θα χρειαστούν 18.960 μόρια. Ο μεγάλος «αντίζηλός» της, το Τμήμα Η/Υ του ΕΜΠ, θα βρεθεί στα 18.300 μόρια, «κινδυνεύοντας» από τη Νομική Αθηνών, η βάση της οποίας θα κινηθεί προς τα 18.250 μόρια.

Περισσότερα
Σήμερα η τελευταία ημέρα υποβολής των Μηχανογραφικών

Λήγει σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουλίου, η προθεσμία για την οριστικοποίηση και υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Περισσότερα
What can I study at Bournemouth University?

We have the only Centre for Excellence in Media Practice (CEMP) in the UK. All our courses work alongside industry and education partners to allow you access to guest lectures and exciting work placement opportunities.

Περισσότερα
Πανελλαδικές | Πτώση στις Ιατρικές και στα Πολυτεχνεία

Η Ιατρική Αθηνών θα «παλέψει» με το όριο των 19.000 μονάδων, χάνοντας το επίπεδο των 19.143 μονάδων στις οποίες βρέθηκε πέρυσι. Πολυτεχνεία και οι υπόλοιπες σχολές θετικών επιστημών θα κατρακυλήσουν, ενώ αντίστροφη πορεία θα έχουν οι βάσεις στα οικονομικά τμήματα και στα τμήματα ανθρωπιστικών επιστημών.

Περισσότερα
Το μοναδικό Μάστερ στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων (ΜΠΕΣ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί το μοναδικό στην Ελλάδα (και ένα από τα ελάχιστα παγκοσμίως) Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση».

Περισσότερα
Μεγαλειώδεις Τελετές Αποφοίτησης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε κλίμα χαράς και έντονης συγκίνησης απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πέταξαν τα καπέλα τους ψηλά για να γιορτάσουν την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, στις λαμπρές Τελετές Αποφοίτησης που έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Pre-registration για Προπτυχιακές σπουδές στο Hellenic American College

Επωφελήσου με 30% μείωση στα δίδακτρα* του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών της επιλογής σου και ενδυνάμωσε το επίπεδο των Αγγλικών σου με δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων, καταθέτοντας την αίτησή σου έως την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική