Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Έκθεση Εκπαίδευση & Εργασία 2017 | 11 & 12 Νοεμβρίου Αθήνα, 13 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη

Σπουδές μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά και MBA, ξένες γλώσσες, επαγγελματική εκπαίδευση - στην Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ 2017 θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αποφασίσεις σωστά!

Περισσότερα
Προετοιμαστείτε σωστά για τις Εκθέσεις Πανεπιστημίων

Οι εκπαιδευτικές εκθέσεις σου δίνουν την ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά εκπροσώπους εκπαιδευτικών οργανισμών, να μιλήσεις με τους υπεύθυνους εγγραφών και να ενημερωθείς για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα καθώς και για τη διαδικασία των αιτήσεων σε κάθε ένα από αυτά.

Περισσότερα
Πιστοποίηση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών

Η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει την επίσημη πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών στην Εργοθεραπεία BSc (Hons) Occupational Therapy από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (World Federation of Occupational Therapists - WFOT).

Περισσότερα
Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά της QS

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση διεθνών πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου.

Περισσότερα
Από την Πέμπτη ξεκινούν οι αιτήσεις για Μετεγγραφές

Από την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής έχει οριστεί η επόμενη Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2017

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές Πανεπιστημίων Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα καθώς και υψηλές σχολικές επιδόσεις.

Περισσότερα
Έναρξη ταχύρυθμων μαθημάτων στο Hellenic American College

Κατάθεσε την αίτησή σου στο προπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής σου, έως την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και παρακολούθησε τον νέο κύκλο μαθημάτων που ξεκινά τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου για πρωτοετείς φοιτητές.

Περισσότερα
MBA IN HOSPITALITY Open Day στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 στις 17:30, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74], για την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA in Hospitality που προσφέρει σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University.

Περισσότερα
How about applying to the Business School of the Year? Apply now for October 2017

The STRATHCLYDE MBA - The only triple-accredited MBA in GREECE - apply NOW for OCTOBER start! A real value for Money.

Περισσότερα
Η κορυφαία βρετανική Ναυτική Ακαδημία Warsash για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων, προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο νέα πανεπιστημιακάπρογράμματα σπουδών, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή βρετανική Ναυτική Ακαδημία Warsash του Southampton Solent University.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική