Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Κορυφαίοι καθηγητές του Harvard University στο CGS Educational Conference 2018 | 21.04 | Mέγαρο Μουσικής

Κορυφαίοι καθηγητές του Harvard University και του Université de Montréal Saint-Sauveur στο πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα εκπαιδευτικό συνέδριο!

Περισσότερα
KnowCrunch, Professional Diploma in Digital & Social Media, νέα έναρξη στη Θεσσαλονίκη

Η KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree - The American College of Greece παρουσιάζουν ξανά το πληρέστερο και βραβευμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media.

Περισσότερα
Σπουδάζω με Υποτροφία | 43 Υποτροφίες σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

Το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία της Equal Society είναι ξανά κοντά σας για έβδομη συνεχομένη χρονιά! Πραγματοποιήστε την αίτησή σας εύκολα, γρήγορα και διεκδικήστε μια υποτροφία σε ορισμένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας.

Περισσότερα
YES to Shipping Forum 2018

To YES Forum επαναλαμβάνει το μέγαλο του ‘’NAI στη Ναυτιλία’’ με τη διοργάνωση του YES to Shipping Forum 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στο Metropolitan Expo - Posidonia Conference Hall, κατά τη διάρκεια της έκθεσης των Ποσειδωνίων.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία | 33 υποτροφίες σε κορυφαία εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Η Equal Society, σε συνεργασία με τα κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας, προσφέρει για 7ο συνεχόμενο έτος σε όλους τους νέους και νέες με ικανότητες και ταλέντο που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία».

Περισσότερα
Υποτροφίες της Γαλλικής Κυβέρνησης για νέους ερευνητές

Στο πλαίσιο του Ταμείου κινητικότητας της ελληνικής νεολαίας, η Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας/Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας της Γαλλίας παρέχει υποτροφίες κινητικότητας σε νέους Έλληνες μεταδιδακτορικούς ερευνητές.

Περισσότερα
Ημερίδα «Personal Branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Τα χαρακτηριστικά του «Personal Branding» αποκωδικοποιήθηκαν από διακεκριμένους ομιλητές και καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο του Business, του Marketing και του HR, στην πολύ-αναμενόμενη ημερίδα που διοργάνωσε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Χρυσό Βραβείο για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Greek Hospitality Awards 2018

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η καλύτερη Σχολή ξενοδοχειακής εκπαίδευσης στα Greek Hospitality Awards 2018.

Περισσότερα
Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων ανά Ειδικότητα - Αποτελέσματα 2018

Δύο Ελληνικά πανεπιστήμια κατατάσσονται μεταξύ των 50 κορυφαίων του κόσμο σε δυο ειδικότητες.

Περισσότερα
Διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά της QS

Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση διεθνών πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών όπως την Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Μ. Βρετανία.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική