Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

How about applying to the Business School of the Year? Apply now for October 2017

The STRATHCLYDE MBA - The only triple-accredited MBA in GREECE - apply NOW for OCTOBER start! A real value for Money.

Περισσότερα
Η κορυφαία βρετανική Ναυτική Ακαδημία Warsash για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων, προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο νέα πανεπιστημιακάπρογράμματα σπουδών, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή βρετανική Ναυτική Ακαδημία Warsash του Southampton Solent University.

Περισσότερα
Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Πάνος Ιωαννίδης ...στην ΑΚΜΗ τους!

Ο τομέας Τουρισμού και Εστίασης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, του μεγαλύτερου ΙΕΚ στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη δυναμική προσθήκη στο roster των διδασκόντων του, τριών εκ των σπουδαιότερων επαγγελματιών του κλάδου της Εστίασης, του Λευτέρη Λαζάρου, του Δημήτρη Σκαρμούτσου και του Πάνου Ιωαννίδη.

Περισσότερα
Απόκτησε ισχυρό και αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών από κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια, στην Ελλάδα!

Αν αυτό που θέλεις είναι να σπουδάσεις, να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο, να κάνεις το μεταπτυχιακό σου και να διεκδικήσεις μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του ενδιαφέροντός σου, τότε το 1ο Ιδιωτικό Κολλέγιο της Ελλάδας είναι η σωστή επιλογή!

Περισσότερα
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει την 25η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε ως υποστηρικτής στην 25η Γενική Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Περισσότερα
Δύο υποτροφίες από την Coca-Cola για το MSc in Marketing του University of Strathclyde

Η εταιρεία COCA-COLA με το Πανεπιστήμιο του STRATHCLYDE (μέσω του Greek Center του το IMS College) ανακοινώνουν την προσφορά ΔΥΟ (2) υποτροφιών για το πρόγραμμα MSc in MARKETING του Πανεπιστημίου Strathclyde, για το ακαδημαικό έτος 2017-18.

Περισσότερα
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ No1 σε Υποδομές & Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Μετά από την περσινή παραλαβή των βραβείων Πολιτικής Οικονομικής Στήριξης και Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών για το πρώτο πανελλαδικά πρόγραμμα εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία όρασης, δύο ακόμη βραβεία έρχονται για να προστεθούν στη φαρέτρα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στην τελετή απονομής των Education Business Awards 2017, του θεσμού που επιβραβεύει τις καλές πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης και διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

Περισσότερα
Μετεγγραφές φοιτητών: τι ισχύει φέτος

Οι μετεγγραφές αφορούν χιλιάδες φοιτητές και στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζουμε τους όρους, τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Περισσότερα
Τα παράδοξα των φετινών βάσεων για τα ΑΕΙ

Στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν τμήματα ΤΕΙ στα οποία το υπουργείο Παιδείας αύξησε τις θέσεις εισακτέων, αλλά τελικά εισήχθη μονοψήφιος αριθμός. Επίσης, δεν λείπουν εκείνα στα οποία ο βαθμός εισαγωγής είναι γύρω στο 5 για τα ΤΕΙ, ενώ το «κατώφλι» στα πανεπιστήμια έφθασε στο 7 (χωρίς να παραβλέπουμε ότι για την Ιταλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης η βάση ήταν κοντά στο 4, αφού υπάρχει όρος οι υποψήφιοι να έχουν τουλάχιστον 10 στην ξένη γλώσσα). Την ίδια στιγμή, οι βάσεις εισαγωγής στις ιατρικές σχολές κατέγραψαν άνοδο, παρά τη μεγάλη μετανάστευση των γιατρών. Πρόκειται για ορισμένα από τα παράδοξα των φετινών βάσεων εισαγωγής.

Περισσότερα
"Raise your game with an ALBA degree" Last call for Applications & Scholarships!

With an astounding 80% placement rate in a squeezed labor market ALBA advances the careers of professionals and helps pre-experience graduates launch themselves in business!

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική