Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Η "Πρόκληση των 90 Ημερών" με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Life Clinic Group - 90 Days Coaching Challenge

3 μήνες, 3+1 συναντήσεις, 12 εβδομαδιαίες προκλήσεις 

Όχι άλλες δικαιολογίες! Όχι άλλες αναβολές! Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να διεκδικήσετε το καλύτερο για τον εαυτό σας!

Η No1 coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σε καλεί να αναθεωρήσεις αυτά που σκέφτεσαι μέχρι τώρα, να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου, να διεκδικήσεις μια καλύτερη εκδοχή σε όλες τις πτυχές της ζωής σου και να πεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου οτι καλύτερα γίνεται! 90 ημέρες, 4 ομαδικές συναντήσεις/ σεμινάρια, 12 εβδομαδιαίες προκλήσεις/ασκήσεις για να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και η εποπτεία από την ίδια προσωπικά είναι τα συστατικά για εγγυημένα θεαματικά αποτελέσματα.

Μία φορά το μήνα ζωντανά από κοντά στη Life Clinic Group, Αδριανού 4, Νέο Ψυχικό) ή μέσω skype και μία φορά την εβδομάδα στο inbox του κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα μοιράζεται τεχνικές, εργαλεία, υποστήριξη, παρακίνηση, ασκήσεις και σκέψεις που θα βοηθήσουν όλους όσους τα παρακολουθήσουν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους και να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όπως η ίδια δηλώνει: "Έχουμε 90 ημέρες μέχρι το καλοκαίρι κι εγώ πιστεύω ότι ΓΙΝΕΤΑΙ! Εσείς;"

Να είστε ήσυχοι ότι δεν θα χρειαστεί να μοιραστείτε κάτι που δεν θέλετε, δεν πρέπει να μιλήσετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι, δεν πρέπει να κάνετε τίποτε που δεν θέλετε ενώ θα έχετε αμέριστη υποστήριξη με τον τρόπο που βοηθάει τον καθένα. Όμως πρέπει να είστε αποφασισμένοι, να θέλετε να κάνετε τη «δουλειά», να θέλετε να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε!

Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα και η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα διεκδικήσετε και να τα αποκτήσετε!

Η πρόκληση ξεκινάει στις 6 Απριλίου Είσαι έτοιμος; Είσαι έτοιμη;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://lifeclinicgroup.com/seminaria/90-day-coaching-challenge-april/

Ημερομηνίες:  Πέμ. 6/4, Πέμ. 4/5, Πέμ. 1/6, Πέμ. 6/7
Ώρες σεμιναρίων: 19:00 - 21:00
Ώρα προσέλευσης: 18:30
Προαγορά 4 σεμιναρίων έως 31/03/17: 150€, αντί 200€
Είσοδος ανά ενότητα: 50€

Δηλώστε συμμετοχή: Life Clinic Group 210 677 2222

Life Clinic Group
Η Life Clinic Group ιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια ισορροπημένη κι ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.

Όλες οι δραστηριότητές της Life Clinic Group σχεδιάζονται με στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μια ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύει σε πνευματικό και υλικό επίπεδο.

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική